|
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
mislim da ne....dobijes u paketu s onim adapterom i cooler odmah (koji i nije bas neki)....ali cini mi se da ima neke posebne kopce, pa se tesko sto drugo moze stavit gore... nemoj me uhvatit za rijec, nisam siguran... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
ofkors ![]() ma treba vodeno na njega stavit i malo ga clocknut i onda tek iskoristis njegov puni potencijal :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
znaci nejde... steta ![]() jel mozda ima ko kakvu sliku da stavi da vidim kak to izgleda? mislim da ide gore zalman ali da ga ne smijem zategnut jako... ak uzmem vodeno jel ce onda to ic bez moda gore ili ce i za to trebat improvizirat? nije meni problem, samo da kos improvizacije se nes ne sjebe... onda ode 2,5k kn u vjetar...
![]() |
#9 |
Guest
|
prodavao je na trznici netko mobilca, cini mi se dost jeftino i to skoro novog.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Avocado
|
necu nista saputati ![]() nisam nabavio, samo se raspitujem sta je sa hladenjem ![]() zanima me, jer mi je to ipak som iz dzepa vise.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Rabotnik
Datum registracije: Feb 2003
|
"problem" kod mobilca je sto nema heat spreader pa se vracamo u doba Athlona XP ![]()
![]() |
#13 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
One in a million ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Zond, pretjeruješ. Koliko puta sam ja skidao i stavljao mysteiv blok na mobilca i nikad ništa i sad sretno i zadovoljno kuca u Phiv3ovom kompu ( mobilca ne blok)
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Avocado
|
eto, malo procito na www.extremesystems.org i ide gore zalman bez problema... pa, sad samo treba cekat par mjeseci i zradit/usparat nofce.... ![]()
![]() |
#16 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Bez brige momci, ne govori Zond bez veze...oni rubovi jezgre su znali jako lagano popucati, tocnije, ko da se razmrve... Bolje malo paziti il nekaj staviti cisto da ravnomjerno stavis hladnjak na jezgru... ![]()
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
ček, o čem je ovdje riječ...?? o dothanu ili o amd mobilcu...?? dothan ima IHS kao i svaki intelov proc pa nema straha za jezgru... amd mobilac ima malu jezgru na sredini i ona je vrlo lako lomljiva... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Headbangig Grunf!
|
ma vrlo lako lomljiva my ass. Da ukoliko bi se s akumulatroskom bromašinom zatazli šarafi no na Zalmanu će prije ploča otići. Rubovi jezgre su znali malo otći, no velim ja na svom AMD mobilcu nisam imao nikakvih problema ni na Tbredu A ni na Palominu, a prešlo je dosta coolera preko njih.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Rabotnik
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
ja isto brijem da nema.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Džabe si krečio!
|
Citiraj:
Upravo to... I kod mene je prošlo barton 3000+,fishev mobilac 2500+,t bred B 2000+, palomino 1800+...Kolko kulera sam prevrtio..falcon rock,zalman,jet 7+,jos neki spire..box..ma nemugu se ni sjetit. Nikad problema...Jako je tesko to odlomit, cak i okrhnut ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
ah...sad sam se sjetio... ![]() kad smo rak i ja testirali onaj asusov adapter, onda je rak izvadio iz laptopa baniasa i na njega smo stavili poklopac od nekog northwooda...lol... ali sve u svemu, treba biti malčice oprezan kod stavljanja kulera... |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Džabe si krečio!
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Headbangig Grunf!
|
ne govorim ja samo o mobilcu već i o 2000+ TBredA. Al dobro sve je moguće.
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Nisam mislio da je to do modela, ali kak veliš sve je moguće. Meni se čini da su cooleri tipa Zalman, TR i sl. koji se stave okomito na proc pa se onda zašerafe manje opasni tj. nema klackanja po rubovima kao sa kopčom.
Zadnje izmijenjeno od: dDario. 23.02.2006. u 10:39. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|