|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Dec 2014
|
![]() zelim otvorit stranicu u mozzili na drustvenoj mrezi medjutim javlja mi gresku, a na mobitelu normalno radi probo sam i u w.exploreru isto znali nestko kako to riješit ? ![]() hvala znalcima ! Unable to connect Firefox can't establish a connection to the server at badoo.com. The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments. If you are unable to load any pages, check your computer's network connection. If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Doktor znanosti!
Datum registracije: Apr 2005
|
Ako je na poslu moguče da imaš zabranjen pristup toj stranici. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2015
|
Probao sam kliknuti na link koji si stavio i trenutno otvara mi stranicu. Da li imaš možda neki add-on koji bi ti mogao blokirati pristup stranici? Ja koristim Firefox 37.0.1. Add-onovi koje imam su Adblock Plus 2.6.9, I don't care about cookies 2.3.5, Search By Image (by Google) 1.1.2 i Zotero 4.0.26.4, pa je prilično sigurno da mu ta četiri ne smetaju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
Datum registracije: Dec 2014
|
moze lock uspio! , ako nekome se desilo slicno neka se javi na pm pa mu dam link sa uputama |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|