|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
technicolor tg788vn login problem
Pozdrav imam technicolor tg788vn router star cca 6 mjeseci kojeg sam dobio preko Vip-a. na njega imam spojeno dva kompjutera i vip tv. problem dolazi kod ulogiravanja na taj router - nekad se želi spojiti nekad ne. adresa routera je 192.168.1.254 - kad je ubacim u firefox, chrome i bilo koji drugi browser piše connecting no nikako da se spoji, odnosno nikako da izbaci onu login stranicu da upišem username i password. probao sam na 2 kompjutera - ista stvar. probao sam preko telnet 192.168.1.254 i ista stvar - ne radi, piše connecting no nikako da se spoji. kad resetiram router onda na jednom proradi, i tako radi neko vrijeme i opet zablokira. jučer sam se recimo cijeli dan normalno mogao spajati, danas opet neće. zašto se to dešava? ponekad kad skidam nešto sa rapidshare-a i sličnih stranica potrebno mi je po nekoliko puta se odlogirati i ponovno ulogirati kako bi dobio drugu ip adresu no bez ulogiravanja u router to ne mogu, jedino da isključim cijeli router iz struje i poovno uključim no onda nastaje prekid na telefonu, tv-u, drugom kompu - svemu tako da to nije opcija svako malo radit .. zna li netko zbog čega router nekad dopušta ulogiravanje u njega a nekad ne? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Mozda zbog musicavosti windowsa. Probaj s nekom Linux distribucijom. Inace za resetirat DSL vezu ne trebas gasit/palit router, nego je dovoljno iskljucit na sekundu DSL liniju iz njega. Na taj nacin ce brze ponovno uspostavit vezu, ali ce isto prekinut telefon i TV... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
evo probao na backtrack - ista stvar, vrti connecting ali u router nikako da uđe a da sad restartam router sve bi radilo (neko kratko vrijeme) inače pod ipconfig nalazi normalno tu adresu na default gateway, probao sam i pingat i sve normalno radi no ući u router - nope |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|