|
![]() |
#1 |
Just a member
Datum registracije: Sep 2005
|
sb live 5.1
kupih zvučnu soundblaster live koja podržava 5.1 konfiguraciju no u winampu 5.1 surround edition mi ne rade wufer i srednji zvučnik no u power dvd-u mi normalno rade, zna li netko dobar mp3 player koji podržava 5.1 zvučnu karticu ili možda zna kako da namjestim winamp? HELP |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Mora ti biti enablean onaj SMSS 3D kojeg možeš naći u CL-ovim driverima...a negdje na forumu sam našao i ovo: Winamp -> options -> plugins -> outpout -> direct sound outpout -> i pod karticom device namjesti svoju zvučnu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Just a member
|
u vinampu sam namjestio i ne radi a ono smss 3d ne znam gdje se nalazi možeš li objasniti THANKS |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
dal si sa zvučnom dobio cd i instalirao ga, ako jesi onda ideš ovak start, all programs, creative i tam imaš onaj eax console uđeš i unutra imaš pod effects taj smss3d bar je tak na mojoj audigy 2zs |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Just a member
|
dobio sam cd s njom i instalirao sam drivere ali nema te eax console možda da probam skinit najnovije drajvere i instaliram možda onda nešta nađem javit ču jel sam uspio |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Just a member
|
bio ja na creative homepage-u i kaže mi da imam najnovije drivere al ja mislim da to ovisi o programu u powerDVD-u iste mp3-ice ko i u winampu rade na svim zvučnicima pa sam instaliro program koji dobijem sa zvučnom i rade svi zvučninci samo što je malo kompliciran isto ko i powerDVD jel znate neki dobar program koji bi mogao radit ako ne onda svejedno hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
imaš na winampovoj stranici za skinut plug in za 5.1, kod audigyjevki je to automatski al kod live i cmi zvučni nije evo pa skini, i u winampu ga samo aktiviraš (options - preferences - output plugins, i tu bi trebal biti taj 5.1 koijeg si skinuo i instalirao) Plugin 1 Plugin 2 Neznam koji će radit pa isprobaj oba dva ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Ja sam imao jedan takav plugin i sve mi je nekako odjekivalo kao da sam u nekoj dvorani sa vrlo lošom akustičnosti....:confused: imam CL Live! karticu (ne piše 5.1 ali su spojeni CL Inspire P5800 5.1 i uredno rade) |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Just a member
|
instaliro ja oba dva plugina i ni jedan ne radi kako treba zvuči kao da sam pojačo slušalice od mp3-playera do kraja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Hej ljudovi, a da jednostavno zaboravite na originalne creative drivere i pročešljate malo kx project drivere. Meni je trebalo valjda 2 tjedna da ih skužim, ali stvarno rade besprijekorno, varem za moju Audigy2 Platinum Ex. Dobro, mene muče neki drugi problemi tipa rušenje kompa zbog te zvučne, al dok redi sve je savršeno i nema problema s driverima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Just a member
|
ovo je play center i ja ne vidim nigdje to cmss |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |