|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
(riješeno) Nestabilna brzina torrenta
Pozz, zadnjih dana iman problem sa kriminalno nestabilnom brzinom torrenta, neovisno o broju seedova, ![]() evo na slici vidite da je maksimum 45 KB/s Speedtest uredno pokazuje maksimalnu brzinu, na laptopu mi je ista situacija, bittorrent zapne na connecting to peers, qTorrent na downloading metadata a u mom uTorrentu sam po savjetima s neta pokusao namjestiti Protocol encription na Forced, kako je google savjetovao, al isto nema rezultata. Maximum global connections je 400, Peers per torrent 100, port koji koristim je 51908(random, mjenjao sam ih), i vise neznan sta bi moga probat -.-' (slicne su postavke i na laptopu) Antivirus je avast kojeg sam probao disable, takodjer nema promjena, firewalla nema... neznam vise do cega bi moglo bit E da što je najtragičnije ne skidam ništa ilegalno nego skidam Debian sa torrenta... Zadnje izmijenjeno od: OuttaControl. 21.03.2014. u 15:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2011
|
nisam baš neki znalac al recimo meni pomaže kada upload limit namjestim na 10 a download na max, tada brzina skidanja rapidno skoči bar kod mene. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
|
Nevjerojatno ali je do uploada, i to nemogu stavit 10-15 nego moram unlimited -.-, što mi učini računalo(i sve ostale uređaje) beskorisnima, jedino da probam na utorrentu stavit maximum i onda programu ogranicit brzinu sa netlimiterom ili cime vec... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: Dec 2013
|
Probaj tixati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2011
|
mislim da zadnja (tj. predzadnja sad vec) verzija utorrenta ima bug, jer se i meni to dogadjalo. nasao sam workaround: pod bandwith iskljucis "apply rate limit to transport overhead" i "apply rate limit to uTP connections" i onda ide max. brzinom, ali i zakuca upload. danas sam skinuo novu verziju pa cemo vidjeti jel ispravljeno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
O čemu vi? utorrent 3.3.2, isto kao i sve i jedna verzija prije njega zadnjih poprilično godina, pošto updejtam isti redovito, radi najnormalnije na limitiranih 10kB/s uploada, kad idem van kuće, stavljam na 30-40-50, po potrebi i gas. Na 10kB/s radi s max downloadom, negdje ak se dobro sjećam 5 je 'čarobna' granica za otvorit pipu downloada do kraja. Isprobano na prekonekoliko računala i na 4 providera i na različitim brzinama neta.
![]() |
#10 |
Game Collector
Datum registracije: Jun 2010
|
Također 3.3.2, bilo koji limit od 5 do 50 kB/s daje max download bilo sa privatnih bilo sa public trackera
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Hvala svima na pomoci ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
ja uvjek dam minimum 5-7 bas zato sto zeza sa manjim a UL mi isti ko tvoj
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|