|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Problem s bootanjem laptopa
Pozdrav, imam Toshibu p200 ako se ne varam i imam identičan problem ovome: http://www.forum.hr/archive/index.php/t-657419.html potpuno isto, nekad uđem u windowse al se brzo zacrni i ugasi. a većinu puta boot faila. Probao sam drugi HDD, usisavanje laptopa, ištekavanje iz struje i vađenje baterije. POMOĆ edit - kad ga pustim malo bez struje, boota isprve i onda uđem u winse, budem malo gledam po netu, i odjednom se smrzne slika, nakon sec se ugasi ekran i HDD lampica, i resetira i onda ne boota. Zadnje izmijenjeno od: wkoner1. 07.06.2013. u 04:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Ne radi ti link sa opisom problema. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
dakle imam problem moj laptop hp 6735s mi se ruši cijelo vrijeme je uštekan u struju, baterija je kao ispod minimuma pokazuje al to već dulje vrijeme i sad upalim ga npr, i krene se dizat, pokaže crni ekran, pa window 7 logo i samo se zacrni, nekad kad ga upalim uspijem doć do desktopa i radit tipa minutu i opet se samo zacrni i sruši nekad se ne digne ni do windows loga nego se odmah sruši probo sam i bez baterije i isto se događa skužio sam da što dulje ga držim da se puni bez da ga palim i diram da ću dalje dogurat u procesu paljenja i da se dulje neće srušit jel zna ko u čem je problem? i hoće li ga kupnja baterije riješit? jer kolko sam ja nešto čito, čak i da baterija je skoroz u k, da bi on trebo moć radit i bez ukopčane baterije, uključen u struju skroz normalno Na drugom forumu sam dobio odgovor da je moguće da matična krepava. Ostavio sam ga preko noći bez struje i evo me u windowsima punih 5 min već, čekam da krepa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
Probaj sa izvađenom baterijom pa javi rezultat. Također probaj preko Safe mode. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Dakle, laptop radi normalno već 4 sata nakon što sam ga ostavio preko noći bez baterije i punjača. Dakle do čega može ovo biti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
Od neispravna baterija načela dio u sklopu punjenja i napajanja pa dalje. Sad izvrti kombinacije ali sve bez baterije da vidiš kako se ponaša. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Bateriju ne vraćam više, laptop još uvijek radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Evo opet se dogodilo, nisam mogao bootati, ostavio sam ga bez struje 30 min i evo radi, ne znam do kada... Ima tko kakvu ideju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
Dobar serviser kategorije kolega Alvin i sl. u protivnom traži drugi lap / komp. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|