|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
spor kompjutor
jel zn netko zašto mi je spor kompjutor radi se o aceru 5552g athlon p340 2gb ddr3 windows 7 novi instaliran pogasio sam skoro sve suvišno, indexer, aero i te gluposti al i dalje nešto ždere procesor i kad je sve ugašeno... šta bi moglo bit? hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: M.Vlahovic. 15.11.2012. u 14:41. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Hdtune, provjeri health i error full scan napravi. Prvo health pokazi.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Otvori resource monitor pa pogledaj kaj ždere proc ako nije do diska. Najčešće se zna radit o zakrpama za net.framework...
![]() |
#6 |
Premium
|
zahvaljujem na brzom odgovoru evo health ![]() error scan brzi je prošao sve zeleno, spori kasnije stavim ako je bitno da napomenem, nedavno je zamijenjen disk jer je originalni najebao(zadobio je teže ozljede) novi je wd3200lpvt -00g33t0 ATA device evo, stavio sam na vrh ovaj net optimisation da se vidi da ne troši ništa i poredao sam po prosječnoj potrošnji ![]() nema instaliran dodatni anti malware, jedino windows security Zadnje izmijenjeno od: M.Vlahovic. 15.11.2012. u 15:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
jesi napravio Win update? i meni je bilo nešto slično na 6720s pa kad je povukao update više nemam takav problem |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
kao sto i sam vidis, nezdere ti se cpu konstantno i fixno a upravo sranja kao taj .net ti nasumicno to radi koliko vidim najveci skok po zadnjem ti je bio oko 20% i to je trajalo par sekundi uz toliko procesa koliko imas (a ima ih dost) svaki ce ti nesto srotat svako malo ali najcesci su oni koji aktivno nesto ili traze/skeniraju ili taj .net koji uvjek "optimizira" .net aplikaciju/servis |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ja sam na jednom lapu imao slučaj da je presentationfontcache.exe krvnički klao CPU (isto dio frameworka)
![]() |
#10 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
dllhost.exe isto zna zahebavat al njega nemozes iskljucit nazalost (isto dio frameworka) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|