|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Dva monitora u jednom
Evo ovako. Prijatelj mi ima neki stari monitor koji je ubi bože. U windowsima piše da ima dva mon. a nemogu ih nikako izbrisati. Probao sam nove windowse i opet nece. Trebam jedan ukloniti kako bi mogao prebaciti sliku na TV.(ne da jer piše da treba jedan biti primary-a nema takvog-piše multinešta) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
nista ne trebas brisati, samo trebas napisati o kojoj se grafi radi, po mogucnosti i verziju drivera pa cemo moci konkretnije pomoci ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
vec 8 mjeseci nemam ati grafu, ali procedura otprilike ova: mora biti ustekan kabel u tv-out pa se onda u display properties --> advanced --> tab displays treba u uglu kod tv-a isti 'upaliti' i po defaultu bi mislim trebao prikazivati isto sto i monitor u rezi barem do 1024x768. sto se tice videa, na njegovom ce mjestu na tv-u biti crni pravokutnik dok se u tabu overlay en odabere ili clone mode kada ce video slati u prozoru i na tv, ili theater mode kada je video na tv-u uvijek u full screenu cak i kada se na monitoru minimizira. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
u display propertiesima na tabu settings su nacrtana 2 displaya ili samo 1? ne bi smjelo imati veze je li monitor star sa tv-outom... 7000 ionako nema 2 vga priključka ili vga+dvi, jelda? da ima, onda bi mozda bio problem da je desktop doslovno razvucen na 2 monitora... cudan malo problem, a nemam vise ati tako da se nadam da ce netko moci malo konkretnije pomoci. sretno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Grafa ima VGA+DVI i ima dva monitora+tv+fpd. Prvi je isključen drugi radi, a treba biti obrnuto. Mislim da je problem što je star monitor a driveri za njega su microsoftovi ![]() Gledao sam- desktop nije razvučen na dva monitora |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
imam ja u device manageru 3 default monitora i 1 plug&play iako je samo 1 priključen ![]() onaj multinesto error baci kad pokusas ukljuciti tv-out u kutu? znaci, ne da ti uopce da ukljucis tv-out? sto se tice onoga primary/secondary displaya - mislim da se tu samo radi o tome da ce na primary monitoru uvijek biti 'glavni' desktop sa taskbarom itd., a ovisno o odabiru opcija u driveru na secondary ce biti ili video u fullscreenu ili kopija onoga sto je na primary displayu ili sto se vec sve moze - dakle samo odabir koji je glavni, a koji sporedni monitor (dakle nista sto bi monitor trebao podrzavati pa nemoze imati veze sa njegovom starosti). samo je najvjerovatnije u opcijama odabrano nesto sto ne bi trebalo biti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
|
Citiraj:
A multinešta mi piše u Properties>Settings, a trebalo bi mi pisati Primary i Secundary zar ne? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Premium
|
Citiraj:
osim sto mi nije jasno, fakat je cudan problem pa zbilja probaj pristekat bilo koji drugi monitor, probaj vise verzija drivera, probaj drugi s-video kabel... ako ces opet win reinstalirat (cini mi se da si vec probao pa nece biti bed), bez ikakvih drugih koraka samo stavi drivere za chipset od maticne i drivere od grafe, nakon potrebnih restartova ustekaj kabel u tv-out, ukljuci ga u driveru i vidi jel radi. zanemari koliko je i kakvih monitora, NISTA drugo nemoj podesavat, cak ni rezu desktopa. ako tako na defaultu nece radit, onda mislim da nece nikad. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |