|
![]() |
#1 |
Fallen
Datum registracije: Jun 2005
|
FSB ?
evo , sad sam pokrenuo everest u kojem mi kaze : Informacije o FSBu Tip sabirnice : AMD HAmmer Osnov.frek. :200mhz Hyper Transport frek. : 600 Mhz sta nebi trebao bit fsb 800 ? -neznam jel se to odnosi na osnovnu frek. fsba ili HT |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Fallen
|
zar nitko? imam jos jedno pitanje kako da znam dali mi maticna podrzava dual channel |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Kompjuterov frend
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5 |
The LowRider
|
...:::Ne podržavaju ni sve nvidie dual channel,npr, NF2 da, dok recimo NF3 ne, i dok recimo meni najdraži chipset trenutno NF4 da, i to jako dobro, i neke vie isto podržavaju ali za intel, izašla je sad nova via kt880 za amd koja podržava dual 400mhz, i večina intela, da sad ne nabrajam čipsete:::....:::...
![]() |
#6 | |
Kompjuterov frend
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7 |
Fallen
|
pise na official siteu ovako : Features of VIA K8T800 Feature VIA K8T800 North Bridge Processor Support AMD Athlon™64, Athlon™64FX & Opteron™ Single/Dual Processor Support Front Side Bus 800MHz (Upstream & Downstream) HyperTransport Bus Link Memory Support 64-bit/128-bit Single/Dual Channel DDR memory controller integrated directly into processor AGP Support AGP4X/8X Memory Type DDR266/333/400 Max. Memory 4.0GB |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|