|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
ASRock 880GMH-U3S3 ne boota
Matična je nova, dobivena na garanciji. Proc je AMD x4 645. Ostatak konfe je napajanje CX400, HDD 320Gb, optika. Namjena je HTPC ili možda kasnije zamjena za jeftiniji i slabiji proc. Uglavnom, sve pospajano, isprobavano i preštekavano više puta kad ga upalim ispiše mi AS media 106X SATA controler, can`t find any device. U bios neće ući uopće. Stoji na tom crnom ekranu. Ako uštekam samo ploču i na njoj memoriju i proc bez hdd i optike i bilo čeka drugoga ( ventovi, imon ) onda ploča normalno na F2 ili del ulazi u bios Slagao sam prije manje od mjesec dana novi komp i5 i nikakvih problema s njime, a ovaj me izluđuje već drugi dan i iskreno nemam pojma šta i kako da to riješim. Za svaki savjet iskusnijih forumaša i pokušaj riješavanja problema unaprijed se zahvaljujem, plaćam cugu ili šta već Može lock, nova ploča koju sam dobio na garanciju je bila neispravna, šta reči nego loša sreća. Dobio novu i stvar sad radi kako treba Zadnje izmijenjeno od: dubravkol. 14.09.2011. u 16:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Pa nije baš da sam stručnjak za desktop ali ja bih pretpostavio da je disk, si ga probao u nekoj drugoj konfi? Uglavnom, jedno po jedno vraćaj nazad kad zapne to bi bilo to Probaj i sata kabel promjenit |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
KAd spojim na plave sata 2 konektore onda je ta opisana sizuacija, kad spojim na sata 3 bijele onda prepozna uređaje ali svejedno ne radi Budem se još danas igrao, pa ak ni danas ne uspijem ništa ide nekom pametnijem ili u servis :-) Bilo kakve ideje su i dalje dobrodošle, ili još bolje ako je netko imao takvu istu situaciju |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|