|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
(rijeseno) Grafička ATI HD 4850 problem!?
Pozdrav! Prije dva dana formatirao komp, instalirao na novo Win 7 64, drivere za matičnu, grafički itd...naravno odma problemi sa grafičkom pa skinem najnovije drivere (11-5_vista64_win7_64_dd_ccc_ocl) i onda još veči problemi. Prvo, tijekom instalacije ovaj ati installer prestane radit svaki put! Pomoču cmd-a uspijem instalirat (ATISetup.exe -Install -output screen), tijekom restartiranja, kompjuter nikako da se do kraja restarta ni nakon 45 min. Pritisnem manualno restartanje, driveri updejtani ali...niti jedan video player(WM, BS,VLC...) osim Classic media playera, ne rade. Flash plugin has crashed, javlja mi firefox svugdje, Instaliram 3Dmark 06 ali kad ga pokrenem kaže mi "A problem caused the program to stop working..." Uglavnom, gotovo ništa vezano za grafičku ne radi kako treba(a radilo je prije formatiranja) Molim vas ako mi možete pomoči sa bilo kakvim prijedlogom? Hvala! Ati sapphire HD 4850 512mb CPU Core i7 920 Gigabyte EX58-UD3R DD36GB Corsair |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Makni ATI drivere, odi na Win Update i pusti ga da preko njega pocucla drivere za grafu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Ej bok, hvala ti! Čim kliknem na Win update zamrzne se i ne želi ga otvorit. Nisam imao taj problem prije pa ne znam zašto se sad i to događa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Moraš dignuti kompjuter u Safe MOdeu, obrisati drivere (npr. programom Driver Cleaner), resetirati komp i onda pokušati kombinaciju sa Win Updateom.
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
Ako može još jedno pitanje, radim dosta u 3d programima(maya,max) znači openGL itd...i grafička mi se često zna sama izgasit. nakon toga cijeli komp zabloka. npr. google Earth mi nije mogao raditi osim u safe modeu. Što bi moglo biti? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Liči na pregrijavanje grafe. Skini program OCCT. Iako je za testiranje procesora, može opteretiti i grafu. Stavi neka tereti grafu jedno sat vremena i neka prati temperature (ima mogućnost da napravi i grafikon) pa vidi šta se događa s njom.
![]() |
#8 |
Premium
|
Stavim pod opterečenja grafičku ali već nakon tri minute kaže mi CPU is to hot...evo jedan od grafova: ![]() Uploaded with ImageShack.us |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
bok ljudi, imam problem sa svojom saphhire. vec traje problem, garancija istekla prije 2 mjeseca. grafa se ne grije ali smrzava se u windwsima 7 ovak bezveze. stavio onaj who crasher i redovito kaze video_tdr_erorrr help ima li sanse d apriznaju garanciju u admu ako je proslo 2 godine i 2 mjeseca...? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|