|
![]() |
#1 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Bučno napajanje
odjednom se komp počeo glasat kao usisavač ili avion, provjerio sam odakle dolazi zvuk, nije CPU, nije GPU nego je napajanje, e sad ja to nemogu regulirat nego jedino reklamirat, netko sa sličnim iskustvom? ![]()
![]() |
#2 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Jel pod jamstvom? To pitam zbog raskopavanja, ako je pod jamstvom - ne diraj. Urlanje ventilatora ti nitko normalan neće priznati pod neispravan uređaj jer napajanje - RADI. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
ma staro je mjesec dana ![]() ali ono prije kad sam upalio komp je bio tih, sada ga upalim i čuje se ko usisavač EDIT: rekao mi je čovjek u admu da mu slobodno donesem u ponedjeljak da će pogledat
![]() Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 15.05.2010. u 16:55. Razlog: spajanje postova |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Emergency Scratcher
Datum registracije: Apr 2007
|
A daj jednostavno malo potegnes usisivacem preko njega, zna se nakupit prasine i svakavog sranja pa onda to efektira bucnijim radom
![]() |
#10 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Jeftino napajanje je drugo ime za Corsair ![]() Uglavno, prozujani ventilator nije kvar jer napajanje radi. Jedino ako ti ekipa izađe u susret i zamijeni ga, inače ćeš slušati turbinu još godnama. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
a vidi, na stranici od corsaira garantiraju tišinu, piše tako da ću se pozvat na to ako će srat, jer se čuje kao usisavač kad ga upališ uostalom, pa slažu dnevno kompove s tim corsairom stalno pa znaju da se ne smije čut
![]() |
#13 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
tako sam nosio i kad mi je kučište zujalo, komp je radio i sve, al je zujalo sad više ne zuji ![]() a u krajnjem slučaju, uvijek imam udrugu potrošač, s time sam dosad rješio nebi mi vjerovo što sve ![]()
![]() |
#14 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() |
#15 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
evo offtopic kupio paciottice, nakon par nošenja iznutra se kao raspalo, odnesao šefu dućana on ih je bacio pred mene i reko da šta sam si ja zabrijao, drugi dan došao s čovjekom iz udruge i dobio sam cipele nove, i mogao sam birat bilo koji model ![]() tako sličnih stvari imao sam još ![]()
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
meni se culo zbog kondezatora sto je procurio a dobro to je bilo nekih sat vremena pa nakon toga nisam komp mogao upalit promjenio i sve radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Da se nadovežem na temu. Imam Chieftec 650-14C napajanje koje je u idleu dosta glasno s obzirom na moju konfu pa sam sad kemijao da zamijenim ventilator koji je unutra inače: radi se o Yate loon D14BH-12 (14 cm) Max 2800 rpm, 140 CFM-a Zamijenio bih ga sa Noiseblocker XK2 UltraQuiet Max 1100 rpm, 77 CFM-a. Caka je u tome da neznam dlai bi mi to bilo dosta za ohladiti napajanje?NIje da su nekakva opterečenja, jer mi konfa netrosi u prosijecnom radnu ni 100w, ma ni 90w, ali opet. Nisam pametan, pa pitam ima li tko ![]()
Ishur´s Guide to Electronic Music Zadnje izmijenjeno od: Halos. 13.11.2010. u 20:49. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|