|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2010
|
(riješeno) Računalo se ne pokreće
Zdravo svima! Konfiguracija jest: Maticna: Gigabyte GA-M56S-s3 socket am2 Procesor: Athlon 2800+ Dualcore Graficka: Geforce 8800 GTS Napajanje: Fsp Dual Storm II 500 watta CPU cooler : Zalman CNPS 9900 RAM : 1 gb ddr2-800 Problem jest sljedeci. Kupio sam novi ventilator za proc(Zalman) i kuciste(Thermaltake Mambo). Jucer sam sve to spojio ali imam problem pri paljenju kompa. Nakon sto upalim racunalo ekran mi jest crn, tj nista se ne pojavljuje. Graficka jest dobro spojena i vent na njoj radi. isto tako radi i novo napajanje. Doduse nista ne pisti(stavljen je ispravno pin sa speakerom). Imam 4 gige rama ali trenutno je stavljen samo 1 gb. Ne znam u cemu je problem...jesam li mozda nesto krivo spojio? Ili nemam dovoljno struje za pogonit sve to? Kada sam imao stariji cooler jako mi se zagrijavao komp ali je radio sasvim uredu. Ideje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Cooler je dobro sjeo na CPU? Probaj izvan kucista (na stolu) samo osnovno spojit, pa vidi.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2010
|
Cooler je super sjeo, no nije bio problem u cooleru. Isao sam sve nanovo spajati i primjetio sam da mi bas taj jedan slot rama koji sam stavio nije ispravan. Vec sam lagano gubio zivce pa sam mahnito iso stavljat druge. I kako sam maknuo njega i stavio drugi slot sve proradilo ... mda... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|