|
![]() |
#1 |
I'm nightrider
Datum registracije: Mar 2005
|
Dell D620 se ne pali, neispravna ploča?
imam dell d620, sinoć dok sam instalirao windowse, nakon što se resetirao u procesu instaliranja, više se nije htio ponovno upaliti ekran crn, ne reagira, svijetli samo lampica da je upaljen i to je to kad sam pritisnuo tipku za gašenje, odmah se ugasio. Probam ponovnu upaliti, upale se sva tri svjetla na tipkovinici, svijetlo power i na kratko od diska, onda se sve osim power ugasi i tako stoji. Prvo što sam izvadio je HDD, kad sam probao upalit bez njega, normalno se boot-ao i javio da nema diska, ali samo jednom, poslije opet sve po starom. Probao sam ono paljenje + Fn tipka i na tipkovnici onda num lock treperi a caps lock i scroll lock su upaljeni konstantno, prema ovim informacijama je ili procesor ili ploča. sve sam raskopao, probao izvadit i stavit procesor, opet niš, probao sam upalit bez procesora, međutim, u tom slučaju se ponaša drugačije, samo se upale sve lampice i nakon 2-3 sec se sve ugase...tak da, reko bih da je proc ok, isto tako, bez ramova isto drugačije radi... probao sa 2 punjača, sa 2 baterije, uvijek isto.... ako netko ima bilo kakav savjet... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
ovako na blef, ili ploca ili hard. izvadi hard i spoji ga na komp, pa ces vidjeti radi li on kako treba.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
kontroler, tj ploca najvjerovatnije je riknula. jedino jos mozes probati resetirati bios ako mozes, pametnijeg prijedloga nemam.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
I'm nightrider
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Code:
Description: The Microcontroller is handing control of the system to the processor. This code will persist if there is no processor detected. Action That May Be Necessary: 1. Reseating the processor. 2. Replacing the system board. 3. Replacing the processor. to sam već probao, ne pomaže... a niš, i ja i brat dolazimo za vikend doma, on ima isti lap ko i ja pa ćemo sve raskopat... danas sam probao skinut apsolutno sve sa ploče al niš se nije promjenilo ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|