|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Nov 2008
|
Ne pali se
Evo frend me zamolio da stavim njegov problem, pa ako netko zna u cemu je stvar. Da opisem prvo događaj, frend je drugi mjenjo na njegovom kompu hdd, konfiguracija o kojoj se radi je amd 3600 il 4000, 9800gt graficka, neka maticna (mislim ona asrrock za 250kn), 2gb ddr2, i hdd 120, kad je frend zamjenio hdd i vratio njegov stari komp se nece upalit, tj kad stisne ON tipku na kucistu, zavrti se hladnjak od proca, i stane, i komp kao radi al nista se nedesava, i nedaje zvucni signal (pa smo mislili da je napajanje) stavio fortrona od 550w i opet ista stvar, pa ako netko zna u cemu je problem? hvala unaprijed |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Pocupati sve s ploce osim jednog modula rama (kojeg staviti u 4. slot ako ga ima), graficke i procesora i onda pokusati upaliti djubre. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
A da li se komp pali kada u njega vrati onaj disk sa kojim je prije radio?
![]() |
#6 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Probaj clear cmos, ako nema promjene onda što kolega reče vrati taj stari hdd and see what happens... Možda je ovaj novi disk mačak u vreći. Iako čim ti ne ulazi bios teško da je disk kriv, ili je ploča pokojna ili grafa ![]()
![]() |
#7 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Moguće da i disk pravi s*anje (negdje pravi kratki spoj na konektoru sa napajanja), pa napajanje sprjecava vecu havariju gasenjem.
![]() |
#8 |
Banned
Datum registracije: Nov 2008
|
sve probano, i novi i stari disk i nema reakcije, opet ista stvar. Vent od proca se zavrti i tu stane, i tako stoji sve, cuje se da radi ali nista. Rekoh muči me nema signala na matičnoj, pa sam mislio da je do PSU-a al stavili novo pa ista stvar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Ako si i grafu probao na drugom kompu i sve je OK s njom nadam se da ti je matična još pod garancijom... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|