|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
Povezivanje 2 routera preko WiFi
Imam dva linksys routera (WAG200G s kojim se spajam na net) i WRT54G2 (koji bi se trebao spojiti na taj prvi router preko WiFi) Na oba routera imam razliciti SSID ali isti WAP2 kljuc i algoritam WAG200G 192.168.1.1 / 255.255.255.0 WRT54G2 192.168.1.2 / 255.255.255.0 Na WAG200G koristim Encapsulation RFC 2516 PPPoE u kojem mogu upisati user/pass i osale postavke za spajanje na Net. Na WRT54G2 iskljucio sam DHCP protokol i postavio ga iz gateway i router mode. Kad ih međusobno spojim (routere) LAN kablom onda radi net preko oba routera, sad mi jos jedino fali da ih nekako povezem preko WiFi, a to nikako ne uspjevam ![]() Gdje griješim, što još moram napraviti da to proradi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2009
|
Neznam jel ovo uopce moguce napraviti? Routeri su inace radeni za komunikaciju sa klijentima ( uređajima koji se spajaju preko njih) , a mislim da je komunikacija izmedu njih kao pristupnih tocaka neizvediva ,,, ili bar ne tako lako ,,,ako je moguce sigurno se mora mijenjati firmware routera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
nije tocno ... dobar dio, usudio bi se reci vecina AP a moze raditi u wds-bridge modu... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|