|
![]() |
#1 |
upgrading...
Datum registracije: Jun 2006
|
Matična riknula, trebam podatke iz RAID 0 polja
imam problem i trebam pomoc, ima li netko mozda plocu iz naslova i da bi bio voljan pomoci u recoveryu RAID0 polja, posto trebam takav isti raid controller, a ne znam ni jednu drugu plocu s tim controllerom (moja ploca je riknula i sad nemrem do oko 450GB podataka u tom polju XD) edit: evo nasao sam, bilo koja ploca koja ima southbridge ATI SB600 i ima raid ce raditi!!! p.s. idealno bi bilo kad bi netko ima tak negdje 500gb prostora slobodno da nemoram i dodatni hard kupovati, ali i to se da srediti ![]() hvala unaprijed na odgovorima |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zvoni. Kucanje ne radi.
Datum registracije: Sep 2008
|
maticne se daju popravit....bar za silu ak nista drugo....pogledaj kondenzatore oko procesora dali su napuhnuti i dali su ispustili kakvu tekucinu.....jel se upali ikako ili je mrtva?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
upgrading...
|
Citiraj:
![]() a i poslije sam skidao sa nje adhesive backplate od coolera kad sam skuzio da joj nema spasa pa nisam bio bas pazljiv (ogrebao ju na par mjesta, pa je umrla totalno). a i vjerujem da su kondenzatori zadnje sto bi na ovoj ploci riknulo jer koliko znam DFI tu stvarno ne stedi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zvoni. Kucanje ne radi.
Datum registracije: Sep 2008
|
a jbg onda....kontroleri se bas i nedaju tak lako odlemit ako nemas pravu opremu....nije nemoguce,samo tesko,jos si i vodove unistio,jbg,treba ti druga ploca!
![]() |
#5 | |
upgrading...
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|