|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
(riješeno) Par pitanjaca oko temperature CPU-a i RAM-a
Bok, ovako nisam baše neki expert pa samo da pitam, imao sam Athlona 3000+, i imao sam ovaj Am2 Tools, tako da sam povremeno zna pogledati temperaturu procesora, i bila bi oko 25-30 u vrijeme kada nebi ništa radio na kompu, pa sam si sad kupio 6000+, sam ugradio, i sada mi je temp obje jezgre uglavnom od 10-13 kada nista ne radim na kompu, pa dali je to u redu! A imam i jos jedno pitanje vezano za memoriju, imam 3.5 gb DDR2, 3 gige po 1 i jedan slot od 512, ali svaka je od različitog proizvodjača, pa me ljudi pitaju kako to opće radi, pa sada ja pitam vas dali je ovo u redu, ovo pise u system information: Total Physical Memory 3.584,00 MB Available Physical Memory 2,62 GB Total Virtual Memory 2,00 GB Available Virtual Memory 1,96 GB Eto, hvala!? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Problem broj jedan (temperatura): garant ti senzor ne pokazuje dobro, ne trebaš se zabrinjavati, ako baš želiš provjeriti temperature proca skini si CoreTemp. Problem broj dva (memorija): Sve ti štima i nema nikakve veze ako imaš različite proizvođače memorije tj. ima, ali ne u tvom slučaju jer da ima klale bi ti se memorije i imao bi raznoraznih problema... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Skinio sam si i Core temp i isto pokazuje, oko 15 temp kada ovako švrljam po netu, slušam winamp itd..kada igram igrice oko 20-25, a u fazi mirovanja 11 u prosjeku.? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
A vjerojatno onda ploča laže, imam i zadnji Bios, nevjerujem da je temp tako niska, srećom nemam nikakvih problema zasada, procesor sam stavio jucer, i bas sam ga ostavio preko noci da vidim hoce li bit problema, zasad je ok! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
E da tako nisko rade svi procesori ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|