|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() Da li je netko imao slucaj kao moj : radi se o Toshiba Satellite laptopu ( model L10 - 119). Nakon jednog pogresnog uguravanja kabela za napajanje u laptop (nije bio njegov nego slican ali od drugog uredjaja ![]() Medjutim, zadnje stanje je da se taj dio na laptopu "otkvacio", dakle sada niti se puni niti radi na struju tj. laptop je neupotrebljiv. Da li se tako nesto moze zalemiti ili zamijeniti drugim dijelom? ili ... ne znam ni ja sta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Koji dio za napajanje? Misliš na konektor na laptopu ili? Ako da, onda bi trebao dati nekome da ti to rastavi i pogleda..u biti u svakom slucaju bi to trebao napraviti..kolika je to sila morala biti da se konektor raspao?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
Da, konektor na laptopu. Ma nije se raspao nego se s vremenom i uštekavanjima/ištekavanjima valjda rasklimao i na kraju odvojio (odlemio, s 3 "nožice" se držao za ploču) od ploče. To je mali kvadratić, možda 1 x 1 cm. A znaš li gdje bi se to moglo dati u Crikvenici? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Someone :D
Datum registracije: Mar 2008
|
iskreno,sa malo volje i pocetnickim znanjem o lemljenju to mozes doma napravit....a moze ti i biloko ko se bavi s elektronikom...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|