|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2007
|
Preporuka routera (samo radi NAT-a)
Dakle imam Thompson Speedtouch 780i WL, koji je zakljucan, ali i da je otkljucan navodno ne bi bilo pomoci. Ustvari nebitno jer nisam uspio dobiti master lozniku. Planiram ga staviti u bridge mode da radi kao modem i uzeti drugi router, neki koji ima NAT setting i barem dva ethertnet izlaza, znaci nista fancy, samo da radi. Ne mora se spajati preko USB-a, zelim nesto sto jeftinije, a da normalno radi. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Da si pročitao neki od silnih članaka na ovom forumu vezanih za taj router, našao bi i master password i origigi flash s kojim rade sva 4 LAN porta, a ne kao sada 2 za adsl, a 2 za MaxTV.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
|
Citiraj:
No i bez toga, rekao mi je lik u korisnickoj sluzbi, a i jedan korisnik, da taj modem ni kad je otkljucan nema postavke za namjestanje NAT-a. Tako da mi ni master pasword ne bi pomogao. Ako se varam i ako je nekom uspjelo otvoriti nat na tom routeru, niko sretniji od mene... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
A NAT ti treba za . . . . . ? Pogledaj Home > Toolbox > Game & Application Sharing, SpeedTouch 780WL emulator. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Registered User
|
Citiraj:
Moram priznati da bas ne razumijem ovaj link. Tu mogu provjeriti da li je uopce moguce otvoriti NAT u ovom routeru ili? Ne kuzim se bas previse. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
Ima samo neće da se sam javi, još da si napisao jasno i razumljivo a ne "widnwosgameslive" bilo bi lako. Dakle radi se o SpeedTouch 780WL i Xbox Live 360 (ako sam ovo poviše dobro dešifrirao). U Xbox - u trebaš podesit fiksne mrežne postavke: IP=192.168.1.50 Subnet=255.255.255.0 Gateway=192.168.1.1, a router podesit ovako: Speedtouch780 & Xbox_Live_360. Obrati pažnju da je stranica interaktivna tj. nakom šta uneseš IP Xbox - a (gore predložena) u odgovarajuće polje onda će se popunit ostala polja za podešavanje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Registered User
|
Citiraj:
Sad sam na Amisu, uspio sam otkljucati SpeedTouch ali i dalje ne vidim neke postavje za NAT. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
Isti java, drugo pakovanje (koriste iste portove). Više: http://www.gamesforwindows.com/en-US...ionIssues.aspx http://support.microsoft.com/kb/908874 Na računalu fiksni IP (vidi gore), firewall ugašen ili propušteni portovi kao i u routeru. Potrebni portovi: - TCP port 80 (Internet) - ovo već imaš jer preko 80 radi http - TCP port 443 (Sign In) - kako piše treba za prijavu - TCP port 3074 - UDP port 3074 - UDP port 88 Sve to ti piše na str. od PortForvard - a, kao user bi trebao imat pristup u Home > Toolbox > Game & Application Sharing. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|