|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
9 dragons
Ovo je novi multiplayer game free je igra je solidna imaš 9 klanova od kojih su tri dobra (white clan) i tri loša (black clan) svaki clan ima svog drevnog junaka ja sam white clan wu-tang i imate u white clanu shaolin, wu-tang, beggars ovo je stranice gdje je sve pojašnjeno i gdje možete besplatno skinuti igru i napraviti accaount : ovdje i malo filmova : hevenly deamon wu tang film :wu-tang shaolin film : shaolin beggar film : beggars nema puno hrvata pa neka se neko pridruži ako hoće u wu-tang nek se javi nick:StjepanM evo to je sve javite mi svoja mišljenja i javite ako se ko želi priključit igri ili se već priključio inače igra zaslužuje ![]() Zadnje izmijenjeno od: Wolfblade. 19.04.2008. u 15:50. Razlog: izmjena |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
NePremium clan
Datum registracije: Oct 2006
|
Ovisi na kojem serveru igras,vjerojatno na Bardu jer je to eu,ali opet...Na Bardu imas balkansi guild 'Mountain Tigers' (white side),tamo sam bio jako dugo vremena ![]() Inace igra je jako dobra ali steta sto se slabo updejta ( dodaju nove stvari ) pa dosadi nakon nekog vremena. Meni dosadilo igrat jer sam jedno 100 puta kretao ispocetka da sve isprobam ![]() Ako te zanima nesto vise mozes me pm-at ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Universal TooL
Datum registracije: Sep 2005
|
Čini se zanimljivo mogao bih isprobat... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Ja poceo igrat ima dva dana i moram rec dosta dobra igra s obzirom da nisam neki ljubitelj MMO-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Extreme scratch builder
Datum registracije: Mar 2007
|
Igra je grozna!!!! To je klasični korejski mmorpg - čitaj grind grind, grind, onda još malo grind... straašššššno. A najgori od svega je PVP koji je tolko rendom da je to smiješno. Ono lupaš i misaš po 5-6 puta, ko manje put missa dobije . Skill=0. Nemojte to igrati ako vam je život drag. Ja sam bio 2 mjeseca na beti malo probavo. Moj savjet - bjež od toga!!!
![]() |
#6 | |
Universal TooL
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
A činilo se da nije tako... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Kako se popravlja oprema jer recimo odem do lika sta prodaje oruzje i ima opcija za popravljanje oruzja ali nemogu nikako odvuci si oruzje na listu popravaka a to mi se događa i s oblekom a necu svako malo kupovati nove iste stvari jer nemrem popravljati stvari.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|