|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
problem sa d-linkovim modemom...POMOĆ
evo ovako,imam problem sa spajanjem na net...koristim ADSL...imam d-linkov router,instalira sam windowse xp (najobičnije,nikakav edition) i kada sam instalira drivere od chipseta i sve to iša sam instalirati connect. i dobija sam cd od t-coma sa pomoću kojeg se spajam na net bez ikakvog konfiguriranja,samo to instaliram i to je to. svaki put kada bi to napravija na kraju instalacije bi mi se spojija normalno al sada neće. za status mrežne kartice mi piše limited or no connection. proba sam ponovo instalirati windowse,napravija format diska i sve to nanovo al ista stvar opet,POLUDIJA SAM:@:@ dobro bi došla pomoć..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Expert from the shadow
Datum registracije: Dec 2006
|
Postavi fiksnu IP adresu na kompu, dns i gateway... automatika nikad ne radi dobro... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Još ako imaš samo jedno računalo i DSL-584 onda samo kompliciraš život ako router postavljaš u router mode rada. T-Koma install skripta je niškoristi i to bi već otkrio da si u search pod sekcija Mreže ukucao DSL-584. Prođi konfig "pješke" + već rečeno manual mrežne postavke + ADSL Biblija. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|