|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
(riješeno) Problem s mikrofonom
imam logitechov mikrofon i kad ga spojim na komp javi mi da sam plugged device into audio jack i driver od maticne valjd me pita sta sam ukljucio (slusalice, mikrofon, zvucnik, bla bla..)ja odem na mic in i u driverima pise da je ukljucen a u sound recorderu mi ne radi..odem na volume control, tamo mi nema mikrofona, pokusam ga dodati na advanced controls koji je smrznut odnosno nemogu kliknuti na njega, a mikrofon mi treba hitno!!! pomagajte!! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Six Blade Knife
Datum registracije: Jul 2008
|
Gdje si ga uključio: u front panel ili iza? Mikrofon ne možeš uključit bilo gdje, mora ići u Mic In. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Six Blade Knife
Datum registracije: Jul 2008
|
Da bi ti radio na front panelu odeš u Realtek HD Audio Manager pod tabom Audio I/O na opciju Connector Settings (mala slika ključa pored Analog) i staviš kvačicu na "Disable front panel jack detection" (vrijedi ako je zvuk na front panelu AC97). Provjeri da ti nije Rear Pink In stavljeno na Mute ili stišano do kraja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
e hvala ti brate ne znaš kolko si mi pomogo...radi sve..bio je problem u mixer tabu..mic volume je bio nam mute...hvala.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|