|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Stavio Freezer 7 pro i kaže da nema signala?!
Kako su već neko vrijeme kipući dani, rekoh da šogorov komp obradujem sa kvalitenim hladnjakom. Proc Pentium D 805 Neka mini asrock ploča 1gb rama no name 400w Grafa x550 Maknuo sam stari intel i stavio freezera gore i upalim komp. Prođe bios dođe do wina i amen. Nema signala se ispiše na monitoru i to je to. Probao sam na vga od matične i ista stvar. Napominjem da je do tog trenutka sve radilo. Pa nije valjda da je AC vent jače voltaže nego obični 92mm vent koji je bio uštekan. Napravio sam i ccmos i ništa.
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
stavi nazad stari kuler i probaj onda...
Intel G1610; ASUS B75M-LX Plus; 4096 MB; Intel HD; Hitachi 7K1000.C 500 GB; LG GH24NS95; Silverstone Strider Essential 400 W; Logitech K200; Logitech B110; Logitech X-240 2.1; Philips 200V4LAB 20" DVI; Windows 7 64-bit Professional |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Kad se tako komp bezveze zblesira bez ikakvog razloga, iskopčaj komp iz struje i probaj ram izvadit i ponovno stavit nazad. Znam da zvuči banalno, ali meni je to upalilo već dosta puta kad su kompovi bez razloga prestali radit. I jel Freezer dobro sjeo na proc? Ako nije, taj Pentium se po vrućem vremenu zna jako brzo pregrijat tako da je i to 1 od mogućih razloga.
![]() |
#4 |
Premium
|
Pa morao je sjesti, jer sam testirao konfu i bez upaljenog venta, pa je freezer bio jako vruć. Eto sad radim back up, pa možda puknem nove win gore. Samo sad mi se poremetio i moj bios. Dobio sam samo neki osnovni di mogu birati koji mi je bootabilni device i to je to. Radi se o gigabyte ga 690 E da najvažniji problem je da sad više nemam u: E:\Documents and Settings\Danijel\Application Data\Microsoft\Outlook pst filea Imam samo neke male srs 3kb i outlook office data od nekih 78kb a fali pst i to od nekih 100mb?!
![]() |
#5 |
Premium
|
Riješio sam kompletan problem. A problem je bio u labavom sata kablu na matičnoj.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|