|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Vista business instalacija i deinstalacija
Kupio sam novi l aptop. Upalio sam ga prvi put, te me pita da li želim instalaciju: windows vista business edition (x64) vindows vista business edition Koji od ova dva OS-a izabrati? Drugo pitanje je: da li se može deinstalirati vista i nakon nje instalirati xp, te nakon nekog vremena opet instalirati vista tako da bude licencirana kao i prvi put jeer na laptopu se nalazi naljepnica s serijskim brojem za vistu? Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ja bi izabrao x64 ako ti nije problem to što je x64 (znaš valjda koji su to potencijalni problemi sa starijim programima) jer je fakat dobra kad se nasadi SP1 na nju... Drugo - teško je reć napamet, vjerojatno se može jer iz ovoga gore pretpostavljam da imaš onu skrivenu "rezervnu" particiju na disku u kojem je image sistemske parrticije, ali imaj na umu da si gore nikako ne držiš bitne podatke da nebi natradali u sličnim rabotama...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Hvala na odgovoru! Stavio bih vistu x64 a nakon toga napravio particiju diska i na drugu particiju stavio xp pro. Da li bi tada i stariji programi radili ako se instaliraju na tu particiju s xp? Da li je uopče moguće staviti dva OS na komp? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ja ne bi stavio x64 obzirom da dosta programa ne radi najbolje sa 64-bitnim OS-ovima. 2 OS-a mogu na isti komp, ali najbolje bi bilo da je svaki na svojoj particiji.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|