|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
kasda (stara) ruter mod vista
Bok svima. Evo muku mucim sa postavka kasde modema onog starog na windows visti.Pa molim nekog uvazenog forumasa da mi pomogne kak da ga natjeram u ruter mod na visti. Trebaju mi postavke za t-com. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Jednako ti je bio ti na Visti, XP-u ili nekom trećem OS-u kad se sve radi preko web browsera. U čemu je problem?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
čudovište
Datum registracije: Dec 2007
|
![]() |
#8 |
PC Ekspert
Datum registracije: Nov 2001
|
što je još jedan od faktora koji utječu na gorenavedeno ponašanje. s kasdom nikad ne znaš. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ne kužim pojmove "nova" i "stara" Kasda. Koristio sam nekih 6 mjeseci KD318MUI ( jel to stara ili nova? ) jer sam budala zaboravio označit da hoću wireless router/modem. Od frenda sam nakon tog nabavio CN-WF514 wireless router i spojio ga na Kasdu. Uzeo upute od Kasde i sve podesio kako je pisalo. Radila je besprijekorno, ali mi je signal na gornjem katu znao pucati zbog slabog wireless routera i zamijenio sam je na kraju Siemensom. Stvarno ne znam kaj vam radi probleme, ali ja i još par frendova se ne možemo požalit na route mode od Kasde.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |