|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Što ne raditi sa SATA priključkom, adapterom...!
Što reći osim da si je moj frend jučer kupio SATA pržilicu od NEC-a i danas ju fino krenuo spajati, te naravno falio mu je adapter iz Molexa u Sata naponski adapter, pa smo po to išli u Links, te sam si i ja zgrabio jednu pržiljku od Asusa sa DL-om, RAM-om i sl. No problem je u tome kada je on sebi to išao spajati očito da je nekako krivo ili na koso stavio kabl, odnosno SATA naponski priključak i upalio PC fino mu se počelo lagano kuriti i počela je šikati vatra iz tog kabla te je lijepo isključio PC iz struje i izvadio kabl van te očistio konektore sa alkoholm na pržiljki, no sva sreća da je kupio više komada tih adaptera te je išao pokušati isponova i sve je bilo normalno i sada mu sve radi... No, evo ovako taj skureni dio adaptera izgleda, ali to nije onaj iz Linksa, nego je to onaj od prije koji je bio sa PC-em! ![]() P.S. A ja kada sam došao doma isto sam si spojio fino svoju novu Asusovu pržiljku i meni normalno radi i niš mi nije zgorilo... :P No evo slika: ![]() ![]() Eto toliko o tome, kaj se može svašta dogoditi... A ja nikada nisam imao nikakvih poteškoća sa Hardverom, nikada nije niš crklo... Osim jednom vent na grafi i to full davno za vrijeme dobre stare Nvidie GeForce MX 400 :P kicksass grafa! ![]() |
|
|
|
|
#2 |
|
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
blago tebi i tvom imaginarnom frendu ![]() A sad reci koja je svrha ovog threada? Ja nemogu shvatit? |
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#5 |
|
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Onaj parket na 1. slici se mora fugirat. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
|
|
|
#7 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
A kao prvo to se nije meni dogodilo nego stvarno mom frendu... Kaj da ti kažem, nije mu prvi put da spaja PC i tip je završio FER i zna dosta o tome, ali očito da je ovaj put nekaj krivo otišlo! I koj vam je vrag, za svaki normalan post govorite da SEREM?! WTF? Sve normalno pišem, a za frendove koji su realni, govorite da nisu... WTF? Kaj je vama ljudi????!??!? Možda vi nemate prijatelje jel ste za PC-em 24/7 ili kaj? Gle onak and so me... PLZ |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
|
|
#9 | |
|
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() Ja dosad nisam pročita jedan tvoj normalni post.. sve su nebuloze. Da ne govorim kako SATA naponski kabel nije moguće krivo uštekati jer je "idiot proof" (čini se ne dovoljno ), no FERovci za sve nađu način, je'l da ![]()
|
|
|
#10 |
|
420
Datum registracije: Nov 2006
|
|
|
|
|