|
![]() |
#1 |
what the hell?
Datum registracije: Jan 2011
|
neispravna grafička ili neispravno napajanje?
Pozdrav ekipo, Staro računalo crklo, na paljenju se ne događa ništa ali kako je sve više-manje bilo "razdrmano" našli smo drugo rabljeno samo sa integriranom grafikom. Ok kupit ćemo taj i prebacit grafičku sa starog i čas posla riješeno. Međutim kad stavim grafičku računalo se ne želi pokrenuti, samo led na tipkovnici svijetli. Pomislio sam da nije preslabo napajanje ali nije -500 Watt or greater power supply (Recommended). Izvadim grafičku, komp proradi, stavim u drugi slot pa i u drugi utor na napajanju, ne radi. Nekada u doba Bartona kad bi stavio neispravnu grafičku matična mi je bipala da nešto valja ali ovdje se niš ne događa. Mislio sam da potražim drugu grafičku, neku staru ali ispravnu samo za probu prije nego na njuškalu potražim drugu ili je po vama definitivno grafička neispravna? Hvala MBO ASRock Fatal1ty B150 Gaming K4 PSU Corsair CX Series modular CX650M GPU Sapphire Pulse Radeon RX 580 8G |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Napajanje ne bi trebalo biti preslabo. Ja bi svakako posudio/probao drugu grafu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|