|
![]() |
#31 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2018
|
4g router Huawei b535-232 lte white
Pozdrav, Da li ima netko iskustva s ovim ruterom? Sim kartica od A1 je unutra i mjerim brzinu cca 100 Mbps, a dok je sim kartica bila u mobitelu mjerio sam cca 200 Mbps. Da li je moguće da ruter smanjuje brzinu? Lokacija rutera odmah uz prozor... |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Ne, taj router ne smanjuje brzinu. Inace, to je prilicno dobar 4G router i imam isti takav s kojim mi brzine mogu biti dobrano preko 200Mbps. Vjerojatno je u mobitelu bolji modem pa spaja vise celija/frekvencija sa bazne stanice i tako postize vece brzine. Jel na mjestu gdje ti stoji router imas nesmetani pogled na baznu stanicu? Ako imas neku SIM karticu od drugog operatera, probaj s njom koje brzine postizes; mozes za probu stavit i onu koju imas u mobitelu. Mjeri s mobom uvjek na istom mjestu gdje ti stoji router. Inace, za vise savjeta pitaj ovdje |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Poludrago kamenje
Datum registracije: Apr 2023
|
Citiraj:
Da dobiješ iste ili bolje brzine kao na mobu moraš kupiti daleko skuplji router koji podržava 5 agregacija (5CA router), poželjno odmah i 5G router. Huawei B535 je samo 4G router i ne može agregirati i 5G frekvencije kao mobovi pa si i tu zakinut za dio brzina. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|