|
![]() |
#332 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
S obzirom da namjeravam zamijeniti ovog svog Rubina (koji je džepičasta jezgra, 7 zona, bla bla...smeće) sa novim madracem, odlučio sam se za radikalan potez, a to je da novi madrac bude sa Bonell jezgrom. Da, najjednostavniji, nema 7 zona, ali zato (neki) imaju ljeto/zima stranu (pamuk/vuna), lateks, rupe za prozračivanje, itd. Također variraju po tvrdoći, a na tvrdim Bonell madracima sam uvijek dobro spavao. Čak sam čitao da ih preporučuju za ljude koji se stalno okreću po postelji (ja). No, izbora je puno pa sam, logično, morao sastaviti tablicu koja će mi pomoći da na kraju odaberem madrac. Ukoliko je netko u sličnoj potrazi, ovo je moj trenutni research: ![]() - Domooprema se ne javlja na telefone koliko god ja zvao, pa informaciju o njihovom madracu još nemam. - Bernarda ima loš website na kojem apsolutno ništa bitno ne piše, pa čekam njihov odgovor emailom. - Od cijele ponude najviše iskače madrac iz webshopa Namjestaj.hr. Pitanje je jedino zašto daju toliko lufta na povrat, i posljedično, hoću li ja kupnjom njihovog madraca dobiti madrac od nekog tko ga je odlučio vratiti nakon 364-og dana ? Ukoliko imate još neki prijedlog za dobar Bonell madrac, let me know. Ty ![]() EDIT: Bernarda i Domooprema ne dozvoljavaju povrat madraca iako ga se može naručiti sa dostavom. Njihova logika je da ga trebate isprobati u salonu, i nakon toga nema "kajanja". Ako neke od madraca koji vas zanima nemaju u salonu (kao npr. Domooprema), jebiga, vaš problem. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Neo-ST. 18.04.2025. u 14:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Premium
Datum registracije: Nov 2012
|
Gdje kupujete madrace i krevete? Htjeli bi draga i ja uzet komplet novi krevet, ala ko oni hotelski pa me zanima di to ima za nabavit. Kupili šrot u Prima, raspalo se u roku pol godine. Sad gledamo Hespo, cifre su... interesantne ali ako znam da će valjat onda radije potrošit 1500-2000€ na krevet koji će valjat nego 700€ svakih 2 godine.
![]() |
#336 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Topla preporuka pogotovo ako je njihova proizvodnja: https://grading.hr/ Kaj se madraca tiče...jel netko naručivao Bett1 madrace iz DE? Za 200 Eura navodno najbolji madraci za te pare - osobno gore imam Emma One tvrdi sa kojim sam prezadovoljan i gledam Bett1 naručit za HR... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Madrac preporuka?
Uzeli smo neki madrac s oprugama koji gore ima latex pjenu. Kupljen u Perfecta Dreamsu. Odličan je! Nikada bolji madrac nisam imao. Vidjet ćemo koliko će trajati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#339 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Daj malo detalja....... Citiraj:
ovo je stvarno korektna cijena, ako su tako dobri s obzirom na šrot koji se prodaje po našim dućanima za cca iste ili više pare. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#340 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Madrac Bernarda, trebao bi pogledat koji model: https://www.bernarda.hr/proizvodi/madraci/ Za sada zadovoljni. Krevet je dobar i drži ogromni i teški madrac bez ikakvih problema. Madrac je izvrsrtan |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#341 | |
Premium
|
Citiraj:
BODYGUARD® Anti-Kartell-Matratze® Fora priča iza ovoga ![]() Pitanje je samo isporuka, koliko se vidi na siteu, samo nekoliko država je podržano, ostale na upit. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#342 |
Fresh Juice
|
Fučkaš to kad nije s oprugama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#343 | |
49%winner
|
Citiraj:
https://www.ikea.com/hr/hr/p/malm-ok...ela-s29931600/ Sad mu je peta godina, uzasan krevet, skripi na sve strane i svako malo moram nesto pritezati oko njega. I ne, nije zbog 'toga' ![]() Sad je na njemu madrac od 50+ kila, samo cekam da se raspadne. Status update za madrace: Jysk Gold F85 - nakon 6mj dobio lagano udubljenje, steta. Trpim, al ide mi vec na klinac. Hespo Bioritam - nakon godinu dana, nakon prvotnog soka jer je djelovao pretvrd, kao da se malo razradio i sad mi je sasvim ok.
![]() |
![]() |
![]() |
#344 | |
Buying Bitcoin
|
Citiraj:
Kupio istog prije ~4 god. (ali crnog) i proškripao nakon mjesec dana. Kakvo smeće, ali nisam nigdje našao drveni crni krevet osim u njih pa sam uzeo tog... Također, dosta je nizak, pa mi ni to nije baš drago jer ako nemaš madrac od 35cm na njemu, praktički za dobro jutro napraviš odmah jedan duboki čučanj 😅 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#345 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
Bio sam skeptičan prema krevetu al ugodno me iznenadio. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
49%winner
|
Bit ce da je onda samo taj non-box malo u banani... Al za tu cijenu to je valjda normalno I moj kolega ga ima, isto mu brzo proskripao. Meni se jos dugo drzao. Sve sto se tare ili dira sam oblozio filcom i gumama. Cini mi se da zvukove proizvode one metalne poveznice koje drze stranice kreveta pod 90°. Zadnjih godinu dana skripi, neda mi se ni dirati ga jer mi se neda madrac dizati :D
![]() |
![]() |
#348 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Vjeruj mi - nije bitno. Ja imam gore ovo: https://www.emma-matratze.de/emma-one-matratze/ Tvrdi naravno. Nikad se nisam bolje naspavao (nakon privikavanja od tjedan dana), a drži - sve i nakon 2 godine se nije izobličio nit ima kakve mirise nit išta. Sad kad sam doma već par mjeseci križobolja je svakodnevica na starom nekom madracu na federe (plus čuje se čim se okreneš na njemu). Znam da je Bett1 u istom rangu ili možda čak bolji pošto možeš birat između mekane i tvrde strane, samo okreneš madrac. Isporuku u HR kolko vidim imaju....we shall see, za te pare ak je u rangu Emma One (a kažu gore da je i bolji) možda naručim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Premium
|
A doslovno je kartel... cijena madraca od pjene ne može biti toliko velika u odnosu na klasične s oprugama, bilo bonell ili džepičaste. Ovdje doslovno skuhaju malo kemije i naliju u kalup, to ne može toliko koštati, ti PU materijali nisu ništa posebno. Trošak rada/izrade isto mora biti manji u odnosu na opruge. |
![]() |
![]() |
![]() |
#351 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Tako da sam uzeo gredu za rog od krovišta, spilio 3 kocke i stavio pod tu metalnu gredu (zasarafio kroz nju da ne klizu). Fino drži, evo već 5 godina 🙂. I ništa ne skripi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
ovako izgleda komplet samo drugi štof https://loft.ba/wp-content/uploads/2023/05/libert-1.jpg štof i madrac i podnica se tu vide https://loft.hr/product/krevet-babylon/ bilo je nekih 15-20k, isplati se pričekat popuste u family mallu su stalno
![]() |
|
|