|
|||||||||||
|
|
#7051 |
|
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Baš i ne vidim neku prednost u odnosu na druge aplikacije za rezultate. Plus puno manje sportova i liga ima uključeno. |
|
|
|
|
|
#7052 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Netko je procijenio cijenu iP Folda https://www.investing.com/news/stock...t-2399-4375098
|
|
|
#7057 | |
|
Registered User
Datum registracije: Jan 2018
|
Citiraj:
sta se mene tice moze i vise,srecom me ne zanima takva vrsta mobitela,preklapat ga sto puta na dan? neka meni ovo klasicno uostalom brzom pretragom vidim da i samsung ima takvo sranje za vise od 2k eura za te pare imas kombo iphone i macbook |
|
|
|
|
|
|
#7058 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nakon što je nasljednik S25 Edge kanceliran zbog slabe prodaje, isto bi se moglo dogoditi i iP Air-u https://www.gsmarena.com/iphone_airs...news-70476.php
|
|
|
#7059 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Ma teško, nije Apple nikada odmah odustao od proizvoda. Dam se kladiti u pivu da će Air sljedeće godine izaći sa dvije kamere i da će biti hit, jer mu je to realno jedina mana
|
|
|
#7060 |
|
Registered User
Datum registracije: Jan 2018
|
iPhone mobiteli - 2. dio
Taj Air je kao mini Fora i sve to ,ali ipak nešto odbija da bi ljudi kupovali Vjerojatno i druge godine bude pokušaj s Airom,ali sumnjam da ima budućnost |
|
|
|
|
|
#7062 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Prošli vikend sam ušao u Apple Store da pipnem napokon te nove 17 modele. Pro mi je skoro ispao iz ruke. Materijal je kao sapun. Svaka čast onom tko to može koristiti bez maske. Nema smisla Air mi je genijalan. Jedino bih to kupio da me zanima upgrade. Ne smeta mi ni manjak kamera, ni ako se grije ni ako ima slabu bateriju (meni je trenutno zdravljem na 74% na 13Pro i to mi izdrži cijeli dan). Dobro izgleda, dobro leži u ruci, a radi jednako kao i svi ostali
|
|
|
#7063 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Šta nije da je na kraju ispalo da je baterija ok, traje kao iphone 15? Mislim baterija nije ni blizu 17pro, ali nije ni ideja da bude... kad usporedim 17pro i 15 pro, imam osjećaj da mi baterija traje duplo uže na 17 pro, a nije da sam se žalio na bateriju sa 15 pro. I 15pro se osjetno grijao
|
![]() |
|
|