|
![]() |
#7231 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Pozdrav, Lenovo T570, stavljena zamjenska baterija i prije ulsaka u windowse se pojavi greška: the battery installed is not supported by this system, nakon ulaska u windows se pojavi greška: Nije priključena originalna baterija tvrtje Lenovo, Ovaj sustav ne podržava instaliranu bateriju i neće ju puniti. Ima li kakve pomoći ili treba kupiti originalnu bateriju?
![]() |
#7232 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7234 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Mislim da je to stvar embedded controllera, ne operativnog sustava. Originalne baterije su whitelistane i ako se zamjenska ne zna predstaviti kao originalna kontroler ju odbija puniti. Na nekim starijim Lenovo laptopima se mogao patchirati EC da se isključi to whitelistanje, probaj potražiti ima li za T570 nešto slično. Ali svakako nije trivijalan zadatak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7235 |
Your God is in your mind.
Datum registracije: Jun 2017
|
Ekipa, jel ima tu koji ljubitelj starijih modela TP, da bi kupio od mene T520? Stanje je doslovno top, s obzirom na model ![]() Kupljen na Luxnote.de Pošto je kupovan za kćer, dok je još išla u osnovnu školu, laptop nema kameru niti BT modul, ali imam za njega USB plug&play BT koji radi bez greške. Izuzetno malo je korišten (što je vidljivo na njemu) i zadnje 2 godine praktički stoji u ormaru...pogledao nekoliko filmova, samo radi veličine ekrana (1600x900) Baterija je riknula prije par godina, nisam kupovao novu i radi samo na kabel (original njegov)...i nemam pojma di sam stavil bateriju, nema je. Na njega sam odmah stavio hr tipkovnicu, koja izgleda kao da nikad nije korištena. Doslovno. Ima 4GB memorije, optiku sam zamjenio ladicom za disk i u nju stavio drugi HDD. Glavni disk je Intel SSD 240GB SATA III i ima ukupno svega 165 dana i 6 sati radnih (3966h)...čak mislim da sam ga uzel od @calypsa U ladici je WD 300GB SATA II 2,5", izvučen iz nekog starog TP s posla ondašnjih dana ![]() Ako nekoga zanima, poslikam i šaljem slike, pošaljite broj tu u poruci i šaljam kaj vas zanima... Gore je čisti Win 10 Za cijenu se dogovorimo lako ![]() Radije da nekome služi za bilo kaj, nego da stoji u ormaru bzvz.. Ne bi slao nikako...idem sutra za Zg i bit ću do srijede popodne, pa ga mogu ponijeti...ili sljedeći puta kad budem dolazio, ali ne znam kad bude to, moguže kroz 10ak dana..
![]() |
#7236 |
Registered User
Datum registracije: May 2017
|
Mislim si kupiti neki thinkpad koji bi možda zamijenio moj trenutni laptop. Znam da 2016. do 2019. imaju thunderbolt firmware probleme. Za T14 seriju i na dalje nisam uspio naći ništa konkretno u vezi pouzdanosti. Znači zanimaju me jeftiniji modeli kao: T14 gen 1 i 2. Čak i T480/490 ili x1 carbon do gen 8 aku su patchani. Koji od njih je best buy? Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|