|
|||||||||||
|
|
#1771 |
|
Registered User
Datum registracije: Mar 2011
|
Čišćenje čega? Stroja ili podova? Kako god, vjerujem da ima zamjenskih u svakoj drogeriji. |
|
|
|
|
|
#1772 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
|
|
|
|
|
|
#1773 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Nebi ja svasta uzima za robota, ja sam uzeo na amazon.de zamjensku za ecovacs jer mi je iskreno 40 e za litru sredstva preskupo, ali ne cini mi se najbolja, ostavlja neke tragove u spremniku, mogli bi utjecat na dugovječnost http://www.amazon.de/dp/B0DVSWD8KZ?r...fed_asin_title |
|
|
|
|
|
#1774 | |
|
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Ali to je bilo prije nešto tipa 2 godine. Od zamjenskih ti koristim ovu - https://www.amazon.de/dp/B08BWQ4WXY?...sin_title&th=1 Što se mene tiče - preporuka, ne vidim ti nikakvu razliku u odnosu na onu originalnu Roborockovu.
|
|
|
|
#1775 | ||
|
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
Thx! |
||
|
|
|
|
|
#1776 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pozdrav. Ljudovi, imamo usisavač filips fc9071, već je u (teleskopska cijev se već razlohala) godinama pa tražim neki bolji. Nekaj čitam da su miele jako dobri usisavači? Ak imate konkretne modele za preporučit od miele? Usisava se pločice, parket i tepih, naravno velika usisna snaga je bitna.. Cijena, do cca 400€ ak se da kaj naći a poželjno i jeftinije. |
|
|
|
|
|
#1777 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Poslano sa mog REA-NX9 koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#1778 |
|
Registered User
Datum registracije: Aug 2023
|
Ja imam electrolux sličan je dizajn tome mielu. A više usisavač bez velikih kotača ne kupujem |
|
|
|
|
|
#1779 |
|
Premium
|
Gledal sam i ovaj. https://www.centar-tehnike.hr/usisav...roizvod-44481/ @Tualatin, ovaj filips kojeg imam, ima velike stražnje kotače pa se (za miele sam čitao da nema tih problema) nerijetko zna i prevrnut, a i dok je vrećica skoro pa puna gubi na snazi.. Čak sam gledal i ovaj https://www.nabava.net/usisavaci-s-v...jena-777791531 Ili ovaj https://www.svijet-medija.hr/art/usi...m_medium=click |
|
|
|
|
|
#1780 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Toplo preporucam miele sa onom ruckom na cijevi, jako je prakticna. Ovaj sa prvog linka to recimo nema. Imam C3 sa i bez takve rucke. Ful mi je postao nepraktican taj bez rucke iako smo svi odrasli uz takve usisavace. Valjda jednom kad probas i naviknes se... Ugl hocu reci, rucka uopce nije gimmick (imho).
|
|
|
|
#1781 |
|
Registered User
Datum registracije: Feb 2010
|
Imm C3 s tom ergo ručkom, dok je čitva dobra je. Moja je pukla i sad jedva drži cijev ili nastavke. Novu ne mislim kupiti jer košta 80 eura što mi je previše za komad plastike. Radije dam 200 eura okvirno za novi usisavač, miele naravno. |
|
|
|
|
|
#1783 |
|
Registered User
Datum registracije: Feb 2010
|
Koliko vidim nema, ima običnih ručki ali je problem što obična i ergo ručka imaju različit promjer pa obična ne ide na crijevo usisavača sa ergo ručkom. Mogu jedino kupiti zamjensko crijevo u kompletu sa običnom ručkom. To košta malo manje od original ergo ručke. Nije mi to sad ni hitno jer ga jedva i koristim, uzeo sam uz njega i robotski i štapni usisavč pa ovaj uglavnom stoji. |
|
|
|
|
|
#1785 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
nakon konzultacija ovjdje i prepiruke za Miele (cca 200€) odlučio sam da ipak neću sa vrećicom (i predhodni model je bio sa posudom na cijevi, odlična stvar) i kupio Philips sa posudom neki 9335 serije. odličan ali nema regulaciju snage. sad je taj završio kod punice a mi kupili noviji model Philipsa 9555 serije (cca 180€) koji je još jači (900w u odnosu na 750) i ima regulaciju. prava zwer ima i turbo čektuako je k9 e bitno. jedino taj model nema LED svjetla na četki da vidim smeće prije usisa ![]() veliki kotači su samo prednost kod prepreka .
|
|
|
|
#1786 | |
|
Premium
|
Citiraj:
I moj ima velike kotače al zna se dogodit da se prevrne, ne vuče dobro dok je puna vrećica, vodilice od tel.cijevi su već razlohane, pa se nemre dobro podesit visina. Ovi novi usisavači imaju manje wata pa pretpostavljam i da su dalje zadržali veliku usisnu snagu, recimo, ovaj filips kojeg imam, ima 2000w i 450w usisne snage. |
|
|
|
|
|
|
#1788 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Imamo prastarog Mieleta na vrećice, serija S4000 od 2kW snage. Ne bi ga mijenjao za nijednog novijeg jer otkad su ih ograničili po snazi osjeti se da slabije vuku. Koristi FJM vrećice i obično ih kupim više kutija pa imam dugo. Bio sam par puta kupio i kod nas zamjenske kad mi zafalilo, imaju u Mulleru neke neloše jedno 2 branda. Krajem prošle godine došlo mi s Amazona i neugodno se iznenadio što su nove vrećice sad "eko" i lošije. Kutija od recikliranog papira, ajde tu nemam ništa protiv, ali i vrećice su smeđe boje (stare su sniježnobijele). Nove vrećice su valjda duplo tanje i na opip isto neki reciklirani papir, a stare su bile deblje i baš onako nekako fluffy platnene, kao da je u sredini bilo nekakve vate. Filteri za prije i poslije motora mi se isto čini da su lošiji. Sve se bojim s time usisavati sada. Pa se pitam jesam li neke krivotvorine kupio ili je to sad takav "Novo je bolje" proizvod. Piše gore 80% reciklirani proizvod, nažalost valjda je to odsada tako Lijevo stara kutija, desno nova: Gore noviji model vrećice, dolje stari. Ne vidi se baš najbolje na slikama, ali pod prstima doslovno duplo manje materijala: Lijevo "novo je bolje" vrećica, desno stari model. Plastika isto neka blijeda reciklirana, tanka, poklopac ne zatvara dobro kad se izvadi puna vrećica. |
|
|
|
![]() |
|
|