|
|||||||||||
|
|
#2912 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Pa iskoristio sam dva puta po 6 mjeseci. Nova cijena je 8 i nešto mjesečno, odnosno 7 i nešto ako uzmeš 6 mjeseci. Što na kraju krajeva nije niti loša cijena, nego mi je taj paket kakav je prevelik. Ali kada uzmem u obzir zajebanciju s ovim specijalcima, ne isplati se nikako previše čačkati ovo toga.
|
|
|
#2913 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Meni kroz app da uzeti novih 6 mjeseci s 50% popusta, samo mi nije isteklo jos 12 mjeseci. Istjece mi 25.10. Vec sam to napravio na zeninom broju i usla je u treci ciklus od 6 mjeseci s 50% popusta. Sent from my PGT-N19 using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#2914 |
|
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
Pa oće te zadržat na pretplati na beskrupulozan način. Kaj se čudiš tome, to je svima modus operandi. |
|
|
|
|
|
#2915 | |
|
Premium
|
Citiraj:
![]() EDIT: Izgleda da mogu i sada uzeti tu start tarifu po akcijskoj cijeni. Koji krasni *urac? EDIT: Prošlo za 21,36€. Svaka čast kolega generički. Srećom pa još uvijek ima ljudi koji imaju pravu informaciju i zato valja ustrajati u komunikaciji sa drugima Ovo će mi baš dobro doći za još jedan broj kojeg imam na toj tarifi, ako do tada ne poprave ovaj bug.
Zadnje izmijenjeno od: mkey. 20.10.2025. u 21:53. |
|
|
|
|
|
|
#2916 |
|
tiki
Datum registracije: Sep 2007
|
Vidiš, ja sam prebacivanje sa A1 na tomato odradio bez jebemti. Bio u A1 centru, rekao hoću se prebaciti na tomato na bonove. Pita žena "kolika će biti minimalna potrošnja?", ja gledam zbunjeno i kažem hoću bonove, kakva minimalna potrošnja? Kasnije sam skužio da me vjerojatno htjela smuljat da pređem na pretplatu, no ajde, kad je vidjela da znam o čemu pričam je odustala i pravila se kao da se zabunila i prebacila mi broj. Fascinantno mi je da 10 minuta nakon šta sam otišao iz A1 sam izgubio signal i već sam mogao ubaciti tomato karticu |
|
|
|
|
|
#2917 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
Na kraju prvog ciklusa sam probao i stackati novih 6 mjeseci, ali to ne radi (datum kreće od uplate novih 6 mjeseci). Zapravo i nisam siguran je li bug jer app zbilja nudi dosta nekih pogodnosti pa bolje da zadrže korisnika i za tu malu lovu, nego da riskiraju da ode na drugu mrežu jer tko zna hoće li se vratiti. A što se ustrajnosti komunikacije tiče, skoro sam već odustao od pisanja na forumu (tu i tamo nešto čitam, valjda zasićenje kako ljudi postaju stariji i manje podnose bullshit) i s mlađim klincem u krilu ipak odlučio pogledati temu i našao se na pravom mjestu u pravo vrijeme. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2918 |
|
Premium
|
Svaka čast. Tiki, nema tomato pretplatu koliko ja znam. Imaš tu tarifu na pretplatu koja ti osigurava nešto nižu cijenu ako ju nastaviš koristiti, ali nema nikakvih obaveza. A ovo da prebacuješ na tomato u A1 centru, pa to je stvarno lakrdija.
|
|
|
#2919 |
|
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
Kako ne bi imao. https://www.tomato.com.hr/tarife-na-pretplatu |
|
|
|
|
|
#2921 |
|
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
|
|
|
|
|
|
#2923 |
|
Registered User
Datum registracije: Feb 2021
|
Pa svi nude pretplatu bez ugovorne obveze po defaultu samo što su ljudi nepismeni pa uzmu ugovornu obvezu na 2 godine zbog neke gluposti npr. internet na dvije godine uz bežični telefon za 1 euro koji u dućanu košta 20 eura ![]() |
|
|
|
|
|
#2924 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Koji je ovo pokupio? Cca 800 000+ korisnika https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrva...=jl_home_g2_g3 Poslano sa mog RMO-NX1 koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
#2926 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Sa a1 vec imam ugovor i pretplatu za tarifu na 24 mjeseca i uzeo sam pametni sat... Dali sada mogu uzeti i mobitel pod taj ugovor ili moram to raskinuti da bi uzeo mobitel? Blage nemam kak to ide...
|
|
|
|
#2927 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#2929 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#2930 |
|
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Trenutno koristim T-Com XS tarifu, 16,04€ mjesečno. 10 000 minuta/sms, 15GB prometa, bez prebacivanja nepotrošenog u slijedeći mjesec, bez ugovorne obaveze. Zvali me sad iz A1, nude 57 000 jedinica za 10,85€ mjesečno, bez ugovorne obaveze, s prebacivanjem nepotrošenih jedinice u naredne mjesece. S obzirom da nisam stalno u HR, meni je i ovaj T-Com paket bio sasvim dovoljan, no zašto ne dobiti više za manje novaca. Da li je njihova ponuda OK, odnosno da li mogu izvući išta bolje (pod bolje, mislim na povoljnije, ne treba mi više toga u paketu) ? Hvala |
|
|
|
|
|
#2931 |
|
Registered User
Datum registracije: Jan 2018
|
iz A1 ti nude jedinice? to nije A1 nego tomato |
|
|
|
|
|
#2934 |
|
Registered User
Datum registracije: Jan 2018
|
A nek ti je rekla ,ali to šta ti nude je tomato To je ustvari jedna forma kao šta kolega iznad kaže I to ti je okej,možda i ja sa A1 uzmem tu tarifu |
|
|
|
|
|
#2935 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
|
|