|
|||||||||||
|
|
#2881 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2015
|
Čuvao sam dok sam plaćao u pošti, ali odavno ne čuvam jer ne vidim smisao ako nemam na papiru potvrdu da je plaćeno. |
|
|
|
|
|
#2882 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
E čekaj malo, nećemo sada primjenjivati logiku Ja sam prije na te uplatnice upisivao referentni broj transakcije ali kako to sada radim kroz mobilnu aplikaciju ona ne pokaže broj pa onda samo stavim datum uplate. Što je u biti i jedina referenca, znaš da je uplatnica arhivirana i da si ju označio kao da je plaćena s tim i tim datumom.
|
|
|
#2883 |
|
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Ja većinu računa plaćam preko Keks paya, namješteno mi je da svaka potvrda o plaćenom računu automatski stigne na mail i to je to.
|
|
|
#2885 | |
|
Registered User
Datum registracije: Aug 2023
|
Da, i dobiš potvrdu na mail koja ti je isto kao papirnata. Citiraj:
Pogotvo kad se istiskuje keš i uvode se obvezni eračuni te razno razni oblici i mogućnosti plaćanja kako bi se pratio tijek novca. Plaćam račune od 2009. ili koje je već dostupno online banakarstvo nikad nisam imao niti jedan problem krivom ili bilo kakvom uplatom. A tad još nije bilo bar kodova na uplatnicama ručno se kucao poziv na broj. I ako se dogodilo da nešto nije plaćeno to se riješi za mjesec dana, a da ne pričam tekuća godina di se na kraju sve vidi kaj strši. Sve je danas transparetno, gotovo svaki operater i sad već državna firma im svoj portal u kojem imaš uvid u sve svoje račune i uplate. Tak da to su priče za malu djecu ... To je isto kao da ja velim da danas mail nije službeno sredstvo komunikacije jer nije u pismenom (opipljivom) obliku pa ne vrijedi. Država ti danas dostavlja sudska riješenja putem egrađana i počela je izbacivat pismenu dostavu. Za koji dan sve ćeš imat online i neće više biti izbjegvanja plavih kuverti. A vi pričate o odresku uplate sa zapa 1996. Zadnje izmijenjeno od: Tualatin. Danas u 10:40. Razlog: Dodatak |
|
|
|
|
![]() |
|
|