|
![]() |
#20341 |
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
![]() |
#20342 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
The Eternaut Meni skroz ok serija. Na momente malo trešasto i nelogično, ali sveukupno nije loše. Gluma ok, CGI ok, dinamika razvoja događaja ok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20343 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Gledam The Day of the Jackal. Nekako mi sve poznato, a nisam bio u Afganistanu i Spanjolskoj, a bome ni na aeorodromu u Sevilli ![]() https://www.imdb.com/title/tt24053860/locations/ Ok je serija, ali gledam nakon sto sam pogledao Mobland pa mi ovo ko drugorazredna produkcija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20345 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Iskočilo jutros pa rekoh da podijelim kad je već čabe ![]() Pogledao sam samo prvih par minuta. Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk
Zadnje izmijenjeno od: LAcy. 20.06.2025. u 17:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20348 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Sorry my bad... Inace, poceo gledati The Eternaut na vasu preporuku. Premisa izgleda zanimljivo ali yebemu mora li svaka druga scena biti CGI na nivou fake tik tok klipova. Kad mislis da netflix ne moze nize, oni uvijek nadju nacin. Znam da ovo meni vise smeta nego drugima jer mi je profesija, ali koliki budjet moras imat da nemas para automobil na uluci snimiti. Vec mora biti vfx kompozit. ![]() Dat cu joj sansu ali mi se vec u startu okrece zeludac. Ima ovoga i na HBO i Apple TV serijama. Pola kadrova iz Severence je CGI. Gotovo sve sto je "snimano" van zgrade. Ali ova netflixova fora izgleda prejeftino. Treba napraviti svoju listu najboljih 100 serija prije ove budalastine i pocet ponovo gledat. Kad dodjes do zadnje vec si zaboravio onu prvu i opet iz pocetka.
Miquella is mine and mine alone. Zadnje izmijenjeno od: Promo. 21.06.2025. u 21:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20349 |
hungry, for a little more
Datum registracije: Sep 2007
|
Eternaut odustao nakon četvrte, a ima ih samo šest, mislim. Niti likova, niti efekata, nešto malo priče, uglavnom omjer hypea i realnosti kvalitete serije meni beskonačan. Beef je meni vrhunski, osim samog kraja, po meni pretposljednja epizoda je trebala biti posljednja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20352 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20353 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Poceo gledat Besu, u par dana sam smlatio 2 sezone. Iznenadio se koliko je dobro napravljena. Srbi, Albanci, mafija, droga, ubojstva, djir ala Gommora,.... , , ali meni osobno bolja i realnija. Dao bih čistu 10. da nema loših efekata. Tučnjave, eksplozije, vatra, malo bolje od Indije 😁, tu i tamo gluma, no nista sto bi umanjilo dozivljaj Za svaku preporuku ko voli ovaj zanr. https://www.imdb.com/title/tt9170318/?ref_=ext_shr 9.5/10 Sent from my SM-S928B using Tapatalk Zadnje izmijenjeno od: jucca. 29.06.2025. u 18:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20359 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Ovo bi moglo biti zanimljivo. Inače ne pratim skoro ništa od serija. https://screenrant.com/apple-tv-plus...on-silo-scifi/ Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk
![]() |
#20360 |
49%winner
|
Person of Interest - blast from the past, nisam je nikad gledao, pa u nedostarku boljega odgledao evo dobar dio prve sezone. Hoce li i dalje ostati dobra serija, ne opada kvaliteta?
![]() |
![]() |
#20362 |
Kostolomac
Datum registracije: Jun 2006
|
Po mojem skromnom mišljenju, cijela je odlična i jedna od najdražih mi serija. Ako ti je prva sezona dobra, nemaš brige, piči dalje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20364 |
49%winner
|
Noted! Znam da sam prvih 5 epizoda mislio "ma kako serija sa maltene istim patternom moze tako dugo biti zanimljiva bez pada u kvaliteti"... Al evo 17 epizoda dalje i dalje me iznenadjuje. Nula fillera, samo akcija i tesko ju je pratiti s mobom u ruci ![]()
![]() |
![]() |
#20365 |
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
POI je i meni kada sam je zanimljiva kada sam je otkrio prije negoliko godina. Mislim da su je tada drugi puta ponavljali ili možda treći. Nisam siguran.
![]() |
#20366 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
POI je meni jedna od najdrazih ali da ima mana, ima. Ponajvise kada su se cure ukljucile. Sejcma se prvi put klad sam je pratio, odusato upravo zbog njih mozda pocetak S2 ili S3. Ali vidim da na IMDB drzi dobru ocijenu.
![]() |
#20367 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
POI sam ugasio nakon par epki. jednostavno mi je bila nekako lose snimana, jeftina, neznam kak bi opisao. a ocekivao sam cudo jer je jako hvaljena.
![]() |
#20369 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20370 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004