|
![]() |
#4951 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
To je tacno, Apple ima ono sto ni jedan konkurent nema: ime. Sumnjam da bi Jobs uopste koristio resurse na AI. Cak bi se mozda isticali sa sloganom: AI free. Jer im je iPhone uvijek bio prije svega minimalizam i jednostavnost. Nakon njega im nomenklatura modela lici kao XBOX naiming modela. Obicni, pro, pro max, plus, SE, sad ide air... Comeone man. Jos malo pa ce kao xiaomi praviti od auta do stapa za pecanje. iFish.
![]() |
#4954 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
također, najbolji ios ikad |
![]() |
![]() |
![]() |
#4955 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ja sam se bio maknuo sa iosa jako davno i vratio se prije koju godinu jer je konacno dodao file management,attachments, rad u datotekama jos par sitnica. Ne znam kako ios 6 moze biti dobar osim za klince i par igrica. Da je danas ios6 u mobu Apple bi prodao 90% manje telefona. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4956 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Evo što donosi iOS 26. btw, šuška se da će to biti zadnji iOS za iP11. https://www.macrumors.com/roundup/ios-26/
![]() |
#4960 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Po dizajnu povratak u 2010 kad su se masovno mijenjale ikone na Androidu. Ovo koma izgleda |
![]() |
![]() |
![]() |
#4961 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Windows Vista i zlatno doba onaniranja na staklene UI elemente, ah memories! Sta ovi danasnji klinci znaju, njima je to spica i nikad vidjeno ![]()
![]() |
![]() |
#4962 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2018
|
Meni se sviđa,jedva čekam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4963 |
another brick in the wall
Datum registracije: Feb 2008
|
Ekipa, downloadao sam file ove sa NAS aplikacije na iPhone u Download direktorij, preko Files aplikacije u tom direktoriju ne postoje downloadani fileovi. Pa sto je moglo proći po krivu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4964 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Radi se o jednostavnosti i funkcionalnosti. Od početka mi je to bio ogromni plus u odnosu na Android, ali evo s vremenom su postali još i gori pa te sad mobitel nagovara da snimiš animirano govno u obliku sebe i šalješ to ljudima u poruci. Ne sviđa mi se uopće smjer u kojem idu, a ja sam tip koji zadnjih 10+ godina ima čisto crnu pozadinu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4965 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4968 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Slazem se. Bete uvijek trose nesto vise bateriju zbog farmanja podataka koje radi apple i na osnovu naseg tesiranja balansiraju OS. Ovo na videu je mislim iskljucivo tezina "skina". Jednostavno koristi vise procesorske snage. Rzlika je ogromna. Pogotovo u temperaturi. Jedini balans mogu odraditi sa smanjenjem glass efekata upravo onoga sto im je selling point iOS26.
![]() |
#4969 | |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
|
|