|
![]() |
#20611 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Bjezi od Vida OS-a ako trebas aplikacije, jer ih osim navedebih Netflixa i YT nema niti se mogu instalirat. Pogledaj za info TCL modele sa Androidom, na kojima mozes vrtit i instalirat sve AndroidTV aplikacije uz dakako S-Tube za lagodan suzivot na YouTube-u... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20612 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2016
|
A ne bi ni gledao te Hisense modele sa Vidaa OS ali koliko vidim ti modeli su najpovoljniji s mini LED pozadinskim osvjetljenjem i dimming zonama. Nije nešto veliki broj, ali na prvu mi se ovako činilo kao sa to izdvaja te modele od konkurencije. TCL vidim da 75P7K sa nešto višom cijenom nego sam mislio potrošiti, a ne znam koliko su lošiji modeli od LG-a, 75UR7800 ima i za ispod 600€. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20613 |
Premium
|
Meni TCL-i nisu losiji, nego su bolji od tog LG-a |
![]() |
![]() |
![]() |
#20614 |
Premium
Datum registracije: Sep 2019
|
The best choice depends on your priorities. If you value accurate colors and deeper blacks, the TCL C6K is a good option. If you need a brighter TV for a bright room and want a backlit remote, the Hisense U7N is a better choice. According to a Reddit thread and a review from TechRadar, the Hisense U7N may have quality control issues, so consider a good warranty and a return policy if you choose it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20615 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20616 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
MaxTV ne podršava. EON podržava. MiniLED s Androidom nećeš naći te veličine za 600-700EUR na žalost. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20617 | |
Premium
|
Citiraj:
https://www.bigbang.hr/tv-65-tcl-qd-...m_medium=click 2+3 godine |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20620 |
tiki
Datum registracije: Sep 2007
|
SMART više ni ne postoji. Moš birat webOS (LG), Tizen (Samsung), Android (Sony, TCL, Grundig i još poneki). Hisense ima VIDAA, a Philips neku svoju novu skalameriju Titan OS. Ne znam koji TCL imaš, ali meni ih je prošlo dosta kod ruke i ni na jednom nije Android radio loše i sporo. Osim kod frenda koji ima neki stariji model sa Androidom 9 za koji ga nagovaram da stavi update (jer postoji upgrade na A11) ali on ne želi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20621 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
njegov android nisam ni jednom koristio. Vidaa sam koristio par puta i to radi OK Smart imam na Hitachiju i to radi OK android imam na mobitelu i to je koma - reklame posvuda, pa briši cashe pa ovo pa ono.. na kraju ja bi najradije da ima TVa bez tih OSova za birat. ono što meni treba imam na Zappitiju |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20622 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20623 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20624 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20625 | |
Premium
|
Citiraj:
Nesto ti je sjebano u tvom Androidu, pa on koci normalni pocetak rada TV-a. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20626 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
Ima li netko Hisense i problem sa delayom na daljinskom. Kod mene je 65u8nq i tv je sam po sebi stvarno top, čak i Vidaa OS, ali od zadnjeg update-a je toliko uposrilo da nije za koristiti. Kad prebacujem po meniu, pojačavam ili stišavam ili nešto treće, imam očiti delay od sekungu. Nekad kad stisnem da mi prebaci na drugi prozor u meniu prebaci 3 ili 4 itd. Koliko sam uspio skužit, problem je baš u daljinskom, jer kad taj daljinski koristim na Xioami TV boxu (upaljen CEC), i tamo radi delay, dok s daljinskim od boxa tog problema nema. Ima li tko takav problem i kako je ga riješio?
![]() |
#20628 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Ja povremeno nesto slično imam na 65u7nq - nisam zasad nasao rješenje. Neki spominju micanje iste sa interneta ali nisam to probao (realno bih mogao jer vrtim firestik kao smart dio). Daljinski je bljuetooth mislim i radi firestik (vjerovatno kroz cec) na njemu bez potrebe korištenja original firestick daljinca. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|