Citiraj:
Autor McG
Vučko se sav jadan i od tuge za gospodičnom Bubamarom ušlagiral ko da nema sutra. 
|
Vuco je to prijepodne dal ispit života, tak da sam djelomično ušlagiran i došel do Bake...
Uostalom, tko je tebi dozvolil da komentiraš ? Nisam vidio tvoj ugly face na žderonjama
Citiraj:
Autor Jelc
Najžalosnije od svega je to da je jednom kavaliru sa Trešnjevke Žuju platila cura iz Dubrave...
Vidla žena da će ostat žedna pa pozvala rundu kad je vidla da Vuco neće
Mislim ono..fakat nije u redu...mogel joj je pozvat bar "putnu" kad se digla i rekla da ide doma 
A još mu je i sliku na forum obesila...
|
Čuj ti debeli, par stvari:
1. Kaj nismo rekli da ne buš niš na forumu pisal oko tog, jer sam ti platil pivu ?

Očito si zaboravil na to, jelda ?
2. Vuco je okrenuo rundu nakon klope (Alen i Rommel mi mogu biti svjedoci), a ako se dobro sjećam, i ti si svoju pivčugu dobio

Bugica me, kao i uvijek kad joj neš hoću dati, odbila manirima prave djevojke iz Dubrave - sradnjakom (hint, vidi sliku sa sladoledom). Još, ja, dečko s Trešnjevke, fin i kulturan, molim da si nešta uzme da joj usta ne budu suha, tepam joj sa "ribice" i slično. Neće... Kaj bum joj više govoril ? Nek ide vrit.
3. Bugica je cijelu večer cugala džabe

, jedva je i para za klopu dala (mislim, dobra ti fora doć sa 500kn na žderonja i žicat jel ima netko za razmjenit). I onda kad je trebala ona rundu platit, najednom se otišla šetat. Ponovno idi vrit. No kad se vratila, dočekao je nju Vuco, vuk stari Trešnjevački, da plati pivčugu starim forumaškim drugovima...
4. Putnu joj ne bi platil ni da je kraj svijeta. Pak je pobegla doma, sa isprikom da ima dejt u 20.15h (a kad je to rekla, bilo je 20.14h). Mislim, jadan momak (ako on uopće postoji) ju je tam čekal dobrih pol vure, jer se ova napila sa Vucom i zaboravila na njega (frajera, ne Vucu

).
Već zadnjih par žderonja tak beži doma. Pa dovraga, ako ja mogu propustit trening, Sisa snimit si Farmu, Žile iz SB-a doći, pa onda dovraga, woman, možeš i ti odbit jedan dejt svaka 3 mjeseca koliko imamo ždere...
Citiraj:
Autor horza
ček, kaj mu je fakat frajla platila piti ? vuco, pa mislil sam da se znamo 
|
Jest, istina je da je platila, no stari plesnivec gore nije dao sve potrebne informacije (za koje on smatra da nisu važne naravno).
Vuco je htio platit cugu, oni koji su htjeli su i dobili. Dapače, netko je okinuo sliku dok sam imal tacnu na rukama...
Horza, ne vjeruj im sve što kažu