Citiraj:
Autor creativo91
1. Igrao Crysis na svojoj konfi koju mozes vidjeti pod moj komp, proc je jedino klokan na 2.5Ghz i zauzece nije prelazilo nekih 85%.
2. Da slazem se S939 jesu "stariji" procesori posto su izasli prije AM2 socketa sto je i logicno ali bitnije razlike izmedju S939 i SAM2 kad su u pitanju performanse u igrama nema.
3. Tu si totalno kontradiktoran, prvo kazes da 3DMark nije mjerilo, a onda ga navodis kao mjerilo, ne kuzim...
Igrao sam i COD 4 nas svojoj konfi (1280x1024 sve high osim AA, grafa je bila 1950pro) i letio je...
Tu se u biti i slazemo, da ti ces imati vise fps-a samo postoji jedan problem sto tu razliku neces osjetiti zato sto nece utjecati na samu igrivost.
Matth€w ako te veseli da imas procesor koji se kloka na 3 i vise Ghz meni je stvarno drago da te to ispunjava, ali mislim da nije uredu ovako siriti u najmanju ruku krive informacije. Netko ce te mozda na kraju i poslusati te potrosit neznam koliko novaca na novu konfiguraciju da bi na kraju shvatio da veceg pomaka u performansama u stvarnosti nema.
Osim sto sada moze moj komp sa malo vecim zadovoljstvom ispuniti koje ce ionako relativno kratko trajati.
|
Kaj se tiče da 3DMark nije mjerilo, ustvari i je i nije. Neznam kak da objasnim, ali kad se vidi tolika razlika u CPU Scoru izmedju X2 4400 i E4400 u par tisuća bodova, ipak se iz toga nešto može zaključiti, jel?
Za Crysis, znam, jedna od vrlo rijetkih igri, ili čak jedina za koju sam primjetio da mi proc zauzima samo 65% po jezgri.