ima propusnost jebenog utjecaja, to pogotovo primjetis kad ukljucis filtere.
a sto se tice 3dmarka....on sam ne iskoristava visejezgrene procesore toliko da bi to napumpalo score a i sam procesorski test je nije MT aplikacija (sto mora da je uzasno iritirajuce za gledati ako imas quad jer testira svaku pojedinacno kao da nece dati gotovo isti score

). profitira u nacelu jedino od visokog clocka a ne od broja jezgri.
a danas mislim da vise nema smisla tvrditi kao su dvojezrasi u igrama isti k kao i single jer gotovo svi novi naslovi iskoristavaju vise jezgri i vjeruj mi da se to primjeti.
no tebi je ocito tesko objasniti neke stvari cim smatras da je 3650 s 512 rama dobra kupovina - nema te teorije po kojoj ce ta kartica profitirati od 512mb memorije jer nema sanse da ces s njom terati igre na tim rezolucijama i s tolikim AA/AF da ce jos zatrebati vise od 256MB. proizvodjaci tu memoriju stavljaju kao mamac za one koji misle da vise MB znaci i jacu karticu i to je sve i da budu sigurni da ce ljudi prije ubosti tu njihovu nego konkurensku koja ima 256mb. no svakako je pohvalno sto ipak stave ddr3, prije su te fore prodavali ljudima tako da im uvale pun k lose memorije

no za 256MB model se slazem, odlicna kartica za tu lovu.