Ja sam odigrao Crysis i meni se sve ukupno svidio. fina grafika, okolis, neogranicenost kretanja, solidan gameplay, naravno ima i mana, ali meni je uglavnom ok. igrao sam prije i CoD4 i sad cu si ga ponovo stavit.
I ja sam u potrazi za dobrim FPS-ima, pa sam si stavio dosta igrica pa cu nabacit osvrt.
SoF Payback-uglavno igrao sam je 2,5 min. po meni katastrofa od igre. izbjegavati
Cak sam stavio i Delta force BHD, ali to je ipak prestaro a i cini mi se lose.
Rainbow six las vegas- ok, ali mislim da ga vise necu igrat, nema me tu sta drzati..
S.T.A.L.K.E.R- isto, igrao ga dvije minute, po meni bezveze, nevolim kad u FPS-ima moram pricati, grafika mi je katastrofa kao i ostatk sto sam vidio. a to je kao neka igra koja se razvijala 100 godina i trebala je biti wow..
Bioshock.OMFG. to se po meni zove katastrofa od igrice. ali zacudo nju sam igrao jedno pola sata..
Mozda je moja greska sto igrama ne dam da me zainteresiraju, ako me u prvih par minuta ne privuce, odustajem. To mi je jedan nacin opravdanja, jer sam gore sve popljuvao..ali sta mogu kad mi se ne svidjaju??
jos cu vidjet sto nudi Splinter Cell Double Agent i Hitman Bm, i ne nadam se previse i onda se vracam na simulacije voznje..