Heh, budem se pozabavio tim. Uglavnom, skinuo sam ga jedva-jedvice. Potrebno vam je dvije ruke, a ako vam je gužva u kućištu, jedna ruka i odvijač
Danas sam krenuo ispočetka na 2.6 GHz i 1.350V. Ponovno sam stavio termalnu pastu, sada malo više i dočekale su me puno ugodnije temperature. U idle izemđu 29-31 C za obje jezgre. Nakon 40 minuta Dual Prime 95, prva jezgra je bila u rasponu od 43-46 C, a druga 52-54 C, uz povremen izlete do 57 C, samo je problem u tome što mi se ventilator na Zerothermu pali puno brzinom tek nakon temperature CPU-a od 45 C (neke zajedničke valjda), a to nikada nije dosegnuto.
Evo sada par slikica:
Dobiju se lijepe upute, pasta, dodaci za sve moguće sockete. Ako se stavlja na Intelov socket, koriste se šarafi, a na AMD nešto kao klackalica, što ne preferiram. Posebno mi se sviđa ovaj kontroler brzine okretaja, jer ima dugačku žicu, pa ako imate kakvu rupu na kućištu, progurajte ga van i stavite na stol, tako da u samom radu kompa možete regulirati brzinu vrtnje ventilatora. Cooler je lakši od Bigtyphoona VX, i ventilator ima dvije plave ledice. Eto, toliko za sada...
Glede OCCT, omogućio sam u Everestu external applications, ali je problem što kod samog pokretanja OCCT javlja neku grešku. Učita se glavni ekran, ali ništa ne mogu podesiti...
Javlja mi odmah kod učitavanja "Operation Float Point Invalid". Probao sam restartati komp, pogasiti sve programe iz pozadine, ali ništa ne pomaže, ne znam zašto. Imam i sve NET. framework instalirane... nemam pojma. A CPU-Z i Everest sve normalno učitavaju...