Citiraj:
Autor windfucker
Da,skužio sam da je pasivna  i temperature koje si iznio su predobre,pa me zanimalo kako bi hladnjak "odgovorio" na montažu jednoga 92 ili 120mm venta(onako,na 5V i 12V-idle/load),a pogotovo standardni taktovi vs. nekakav OC.To bi bila prava stvar!
Hvala!
|
Dobro, i onako sam mislio stavit vent na nju. Možda već danas stavim pa napravim test bez i sa ventom.
Što se tiče OC-a, tu imam neki zazor od takvih stvari. Iako mislim da poprilično dobro razumijem što i kako treba, barem što se tiče samih CPU-ova, kroz život nisam nikad imao neku ploču koja bi dobro podnosila OC, pa su mi i tih nekoliko pokušaja bili razočaravajući jer sam i nakon tek samo nježnih dizanja dobijao nestabilan stroj, pa čak i crni ekran. Sada sa ovakvim ostatkom hardveraja, mislim i sam da bih stvarno mogao uzet neku ploču sa kojom bih mogao OC-at svoj proc jer stvarno vidim da ekipa ovdje postiže osjetno bolje rezultate s tim.
Što se tiče OC-anja grafe, tu sam jedino probao prijašnju x1950pro, ali kada bih ju OC-ao do granice stabilnosti, rezultati su stvarno bili zanemarivo bolji, ma što god netko rekao u kontru toga, a kada bih ju malo jače OC-nuo dobijao bih histerično trzanje slike već na samom golom XP desktopu, tako da sam odustao od toga. Bez obzira na to, x1950pro je stvarno dobra kartica, ali nekako iz nekog bloody user stanovišta mi se čini da je nekako već u startu prenašpanana i kao da vrišti "ne talasaj", a i moja se u normalnim uvjetima bez prašine, normalno hlađena grijala i do 98 stupnjeva prema Everestu, a 3870 do 69.
Pokušat ću OC-at 3870, ali ajde da prvo vidimo ovo sa temperaturom pri dodatnom ventu.