View Single Post
Staro 07.04.2008., 01:38   #3
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
a nema bas nekog izbora, 9600gt podrzavaju tri zadnje verzije
inace, imao sam sve tri instalirane i nisam imao problema niti s jednom (osim ako ne racunamo da su oni prvi imali gomilu grafickih problema u starijim naslovima ).

ja bi za pocetak lupio nove win gore, cisto da njih eliminiramo. to je ionako pol sata posla. zatim komplet nove drivere s neta, ne one koje su dosli s plocom/grafom. i cekati hoce li se sto desiti

jer ovo ne vrijedi reklamirati, nece u servisu nitko cekati satima da se kanta zblesira, malo ce ga maltretirati i vidjeti da radi i vratiti ga kao popravljenog.
btw, instaliraj amd dualcore optimizer, iako u nacelu rjesava samo probleme starijih igara s dual core procesorima naletio sam i na par programa koji bez njega znaju raditi pizdarije. ne kazem da je rjesenje problema ali zivot s njime je laksi

edit : onaj demo sto si spomenio - nemogu ga isprobati na 1650*1080 ali na mojih maksimalnih 1280*1024 sa svime na maksimumu opet imam lock na 60FPS, mozda bi se izvuklo i vise da nije Vsync ukljucen stalno. tako da mi ovih tvojih 6-10 FPSa zvuci jako sumljivo. da nije biser koji je sklapao kantu zaboravu spojiti dodatno napajanje na grafu? vrijedi pogledati

Zadnje izmijenjeno od: greg SE. 07.04.2008. u 01:48.
greg SE je offline   Reply With Quote