Citiraj:
Autor pcgameanalyser
...dosao sam i sam do spoznaje da sam floppy spojio na usb...
|
Citiraj:
Autor pcgameanalyser
...i znaci, cijeli komp je mogao otic?...
|
Teoretski i u plamenu skup s tvojom kućom, sreća za tako nešto je ipak mala šansa s kompovima...
Citiraj:
Autor pcgameanalyser
da, ovaj crni lijevo sam spojio kamo netreba iako je moj bijele boje...eh sad..sta vi mislite, kaj je otislo ?!
|
Isto što sam mislio i prije - matična sigurno, a sad dal je još nešto to je sad teško reć...
Citiraj:
Autor pcgameanalyser
...na gfreskama se uci..pa kad vele da treba neki 4pinski floppy...sta ti ja znam...
|
Da ali pametni uče na tuđim greškama, a ne na svojim...
Citiraj:
Autor pcgameanalyser
ea u vezi slikanja gpua, sve je s njim u redu, nikakvih posljedica nema
|
Kako znaš? To što nije crn ne znači da nema posljedica...
Citiraj:
Autor pcgameanalyser
, a btw jos ima garanciju...a dal ako je otislo, bi bilo nekih tragova po grafi ?
|
Ne nužno, zapravo rjetko kad se nekaj vidi na komonentama, čak i kad ih prenabon ubije...
Citiraj:
Autor pcgameanalyser
...sad cu za ubuduce znati u vezi slaganja...i ajmo uzet glupi primjer al dali je moguce da je i otisao npr procesor ili neki drugi hardware ?
|
Da, moguće je jer ako je prdnulo napajanje moglo je ubit bilo kaj kaj je spojeno na njega - a sve je spojeno na njega, bilo izravno ili posredno - kujiš problem?
Citiraj:
Autor pcgameanalyser
200 kn..dal bi isla npr. 2600XT na to, ili nesto jace ?
|
Na što na PCI-e ploču ili na MS 550W? U oba slučaja da išla bi i 8800GT, a kamoli ne 2600xt ali to ne znači da je pametno skupu opremu kačit na MS napajanje...
Ukratko - nestručno rukovanje korisnika je koštalo ploču glave, s tvojim sistemom spajanja dobro si prošao da nije koštalo tebe glave...
Drugi put se prvo informiraj kaj se kamo i kako spaja inače češ biti najomiljeniji user s ove strane oceana, znaš postoje useri koje po dućanima niko ne ferma više iako imaju garanciju, baš zato jer postanu slavni...
Inače ovo tvoje je monumentalno, IMHO jedino te šiša onaj koji je skužio da mu ploča nema rupe za montiranje Zalmana 7000B pa je odlučio uzet bušilicu i prepravit ploču da bude kompatibilna - drito kroz CPU vodove na PCBu naravno...