ne treba links uzimati za primjer icemu jer ono sto oni rade (ako je uopce ta prica istinita, meni je apsolutno nevjerovatna) je cista pljacka i prevara kupaca.
nisam imao previse reklamacija u zivotu ali nikada, cak i kada su prosle godine od kupnje hardvera nisam imao situaciju da mi netko ponudi neku smijesnu cifru kao naknadu. ako hardvera vise nema u teoriji trebas dobiti povrat novca. kod nas to cesto ne ide tako nego dobijes hardver u vrijednosti proizvoda. sto uopce nije lose jer recimo na primjeru graficke mozes dobiti samo jacu za lovu koju si nekada dao za onu slabiju koja je krepala.
koliko to zvucalo sve jadno i ne sredjeno ljudi nisu svjesni da prolaze bolje nego da se zale direktno proizvodjacu. ok, ima par primjera gdje su se isti iskazali i dali bolje komponente itd ali u vecini slucajeva dobijes bas ono ti je i krepalo (cak i nekoliko godina stare modele) i to jos najcesce reparirane primjerke. jebiga, kada je izbor takav ja radije biram spore trgovce i novu/bolju komponentu u zamjenu.
prije kojih mjesec dana sam dobio ovu grafulju umjesto x1950pro. da sam prodavao tu x1950 dobio bi za nju mozda nekih 500kn (a stara je bila ni pola godine i kupljena za pun k love), ovako imam novi model koji osim sto je jaci (a u nekim naslovima je pun k jaci) da bas idem prodavati vrijedi skoro duplo (ok, jos koji dan dok se smrad novoga ne izgubi

).
no ako je moja stara grafulja nasla put do gecube-a ovi ce ju skrpati (problem je bio samo sjebani konektor) i netko tko bude slao istu direktno njima ce dobiti ovu moju. ja bi rekao da sam bolje prosao poslujuci s nasima