Da, to što Greg kaže za softver sa cd-a proizvođača ploče je ok, pogledaj da li tamo ima neki softver za monitoring. Ako nema, onda bios, ali to već i sam znaš vjerujem (sori).
Stvarno je frustrirajuće kada se takve gluposti događaju. Ja sam tako isto imao problema sa vjerojatno najproblematičnijim cpu-om barem kada je mainstream upitanju, Athlon Thunderbird 1.4, makneš kuler i za doslovce dvije sekunde pregori proc. Tada sam imao Alpha kuler na njemu i niti on nije bio dovoljan čim bi se skupilo malo prašine na njemu, op Fifa počne trzat i to jako već nakon koju minutu. Očistim ga od prašine, sve ok nekih dvadesetak minu, reko, tu smo. Skok u dućan po dva venta za u kantu, jedan naprijed, drugi iza i voila, sve glatko. Prašina je jedna toliko naizgled banalna i nevažna stvar, ali može biti veliki problem.
Eto, ovo je samo jedno iskustvo, pa ne bih zbog toga htio biti iksljučiv, ali definitivno jeda imaš sa temperaturom problem, a opet i vrlo vjerojatno da je u pitanju cpu ili VGA hlađenje.
Ajd javi kako ide, baš me zanima jesi li uspio.