Citiraj:
Autor Bullet1
Gle postajes naporan s tim defektnim pitanjima i ponavljanjima za drugima kao papagaj...
Jel znas da postoji google. gle cuda cim otvoris browser pokaze se (valjda). e pa on ti ima i jednu opciju koju je jako tesko nac na ekranu a to je search. preko njega se da nac svasta a sve sto trebas je upisati p0rn. kad to upises izbaci ti sve dosad objavljene biose i kako ih stavit jer svaki ima drugi nacin stavljanja jel.
ajd se malo potrudi i iskoristi tih minut postanja ovakvih pitanja na doticni search na googleu. u cak 20 sec (ukljucujuci pisanje) sam uspio doci do tutoriala "how to" - gle cuda... google je stvarno mocan, a official site abita jos mocniji
hvala na razumijevanju. z
|
da sve je to isprobano i pogledano na googleovim i abitovim stranicama,ali nemogu nać problem.ako sam naporan sa ovim defektuivnim pitanjima ko neki papagaj kako ti kažeš onda dobro.ali ako sam već pregledavao google milijun puta prije postanja ovog pitanja,zašto ti toliko smeta ako postavim pitanje na ovom forumu a ako prije toga problem nisam riješio čitajući google i ostalo.