Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 06.04.2004., 20:22   #1229
Američanac
Premium

Američanac's Avatar

Datum registracije: May 2003
Re: GRUNT!!!!!

Citiraj:
Originally posted by mitzek
prvo...americanec i costa ..ne zachatavajte mi Zderonje!!!!

ne jedna, nego cela kisa strela bozjih bu vas spucala ak brzo ne prestanete drobiti tu a da niste spomenuli hranu il pripremu hrane u barem svakom 2 retku!!!

ak pravila postoje za forum, i Zderonje su dio foruma pa prema tome.....: bonker :

kaj trebam sad ja na vas galamit ,kak na malu decu???kaj vi neznate da ste vec trebali zi kozicom od speka projti po zicama rostilja,zvadit meso z ledenice ili otrcat k Franceku mesaru po klaftru vratine il krmica,2-3 kile pecenica il rostilj klobasa,pripremit sve za pac---zasukat rukave i primit se pPravog posla kak saki pravi muz a nadasve ZDERONJA!!!???

Isprike o Veliki!!! O Predsjedniče!!! O Oče himne naše!!!

Pac mi je najbolši kad odstoji bar jedan dan prije toplinskog udara sa roštilja

Mam se primam posla - nego kom se radi dizajn (kaj sam sad otkril tajnu možda) ? Ja bum zato sve ovo popikal na net samo kaj mi crtanje baš nejde od ruke. Bu k'o predložil kakav dizajn?

prije bacanja mesa na roštilj - mazanje senfom uvelike dodaje na punoći ukusa - to bar jednom zbavim tjedno - ne muči me zatvoreni prostor...

Svesrdno se bilježim uz nadu da bute moju ispriku prožvakali i prihvaćenu špljuknuli u mom prafcu (al ne na majcu, molim!)

Trenutni hobi:
Klub IO
Američanac je offline   Reply With Quote